in ,

“Suits” Filmi Yolda Olabilir: Oyuncular ve Yapımcılardan Yeniden Buluşma Sinyali

Suits filmi yolda olabilir. Hayranların uzun süredir beklediği projeyle ilgili son gelişmeler, bu hayalin gerçeğe dönüşme ihtimalini güçlendiriyor.

Suits Filmi Yolda Olabilir: Oyunculardan Mesaj
- Reklam -
- Reklam -

Suits filmi geliyor olabilir. Dizinin yıldız oyuncularından Patrick J. Adams, dizinin yaratıcısı Aaron Korsh’ın bir yeniden buluşma filmi yapma fikrine sıcak baktığını belirtti.

Hukuk draması dünyasının önemli dizilerinden biri olan Suits, 2011-2019 yılları arasında USA Network’te yayınlandı ve başrollerinde Gabriel Macht, Rick Hoffman, Meghan Markle ve Gina Torres gibi ünlü isimler yer aldı. Dizi, 2023 yılında Netflix’e geldiğinde büyük bir izleyici kitlesine ulaştı ve Netflix ile Peacock’ta toplamda 45 milyar dakikadan fazla izlenme süresine ulaştı.

ATX TV Festivali’nde yapılan etkinlikte Patrick J. Adams, Sarah Rafferty, Dulé Hill, Amanda Schull, Abigail Spencer ve yapımcı Jeff Wachtel bir araya gelerek, dizinin geçmişini ve geleceğini tartıştılar. Bu sırada bir hayran, oyunculara ve yapımcılara yeniden buluşma filmi ile ilgili düşüncelerini sordu.

- Reklam -

Suits Filmi Yolda Olabilir: Patrick J. Adams

Aaron Korsh’ın yeni bir spin-off projesi olan Suits: LA üzerinde çalıştığı bilinse de, Adams da bir yeniden buluşma filmi için de istekli olduğunu dile getirdi.

“Benim hiçbir yetkim yok. Ancak Suits: LA dizisi üzerinde çalışılıyor ve bu şu an Aaron’ın odaklandığı şey. Ama eski ekibi yeniden bir araya getirme fikrine kesinlikle ilgi duyuyor. Bu milyonlarca şeye bağlı ama mümkün mü? Bence mümkün.”

Suits Filmi Projesi için Henüz Erken Olabilir

Ayrıca Adams ve Rafferty’nin yeni podcast’i Sidebar: A Suits Watch Podcast’in yakında başlayacağını da duyurdular. Bu podcast’te ikili, diziyi ilk kez izleyip yorumlayacaklar.

Dizide Alex Williams karakterine hayat veren Dulé Hill de bir yeniden buluşma filminde yer almak istediğini belirtti. Psych dizisinin ardından üç filmde daha rol aldığını hatırlatan Hill, Suits için de benzer bir projenin içinde olmayı arzu ettiğini söyledi.

- Reklam -

“Bir USA Network dizisi olarak filmlere dönüşme fikrini seviyorum ve bir tane daha yapmayı kesinlikle isterim.”

Suits Filmi Geliyor Olabilir

Ancak bir film projesi önündeki en büyük engellerden biri Meghan Markle’ın oyunculuğu bırakmış olması. Markle, Prens Harry ile evlenmesinin ardından 2018 yılında diziden ayrılmıştı ve oyunculuğa dönme konusunda henüz bir açıklama yapmış değil. Ayrıca Suits: LA yan dizisinin NBC tarafından pilot bölümü sipariş edildi. Eğer bu dizi tam sezon olarak kabul edilirse, bir film projesinin ertelenmesi muhtemel görünüyor.

Orijinal dizi ekibinin bir film ile yıllar sonra yeniden bir araya gelmesi düşüncesi sizleri de heyecanlandırıyor mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Venom 3 Filminden İlk Fragman Yayında

“Venom 3” Filminden İlk Fragman Yayında: Tom Hardy’li Örümcek Adam Filmi Final Yapıyor

Jack Sparks'ın Son Günleri - Jason Arnopp | Haftanın Kitabı

Jack Sparks’ın Son Günleri – Jason Arnopp | Haftanın Kitabı #324