Menu
in , ,

Netflix’in Yeni “Squid Game”i Olmaya Aday Kore Dizisi “The 8 Show”dan İlk Fragman

The 8 Show dizisinden ilk fragman yayınlandı. Netflix’in yeni Kore dizisi, Squid Game’e olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

The 8 Show dizisinin ilk fragmanı paylaşıldı. Netflix, Squid Game’in ardından bir başka çarpıcı Kore dizisi ile gündeme gelmeye hazırlanıyor.

Bae Jin-Soo’nun popüler webtoon’u Money Game’den uyarlanan dizi, para kazanmak için zorlu bir reality show’a katılan 8 kişinin macerasını konu ediyor.

Yayınlanan ilk fragman, Ryu Jun-Yeol, Chun Woo-Hee ve diğer oyuncuları bu gizemli oyunda mücadele ederken gösteriyor. Her biri farklı bir geçmişe sahip olan 8 kişi, büyük bir para ödülü için sınırlarını zorluyor. Dizi, yarışmacıların kişisel hikâyelerini de derinlemesine işlemeye hazırlanıyor.

- Reklam -

İlk görüntülerde oyuncular çeşitli oyunlar oynuyor ve her kat yeni bir seviyeyi temsil ediyor. Ödül parası her geçen gün katlanıyor ancak ihtiyaçlar için harcanan paralar da büyük rakamlar tutuyor. Tüm karakterler, hayatta kalmak için gittikçe daha karanlık yollara başvuruyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda Han Jae-rim oturuyor. Başrollerde ise Ryu Jun-Yeol, Chun Woo-Hee, Park Jeong-Min, Lee Yeul-Eum, Park Hae-Joon, Lee Joo-Young, Moon Jung-Hee ve Bae Sung-Woo yer alıyor.

The 8 Show Fragmanı | İZLE

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan ilk fragmanda, “3” numaralı yarışmacı olan Ryu Jun-Yeol’ün canlandırdığı Jin-Soo, seyircileri hikâyeye davet ediyor. Girişken “8” numaralı Chun Woo-Hee ise sadece para için değil, eğlence için de burada olduğunu söylüyor.

Akıllı isim “7” numaralı Park Jeong-Min’in stratejileri, “4” numaralı Lee Yeul-Eum’un insanları okuma yeteneği ve “6” numaralı Park Hae-Joon’un fiziksel gücü dikkat çekiyor. Adaletçi “2” numara Lee Joo-Young, barışçıl “5” numara Moon Jung-Hee ve engelli ama azimli “1” numara Bae Sung-Woo da kadroyu tamamlıyor.

Dizide yer alan şovda özel bir yetenek gerekmediği, sadece zamana ihtiyaç duyulduğu belirtiliyor. Kameralara yemek yeme sahneleri, şok anları, gözyaşları ve sonsuzluk simgesi 8 rakamı, dizinin ne kadar çarpıcı olacağının işaretlerini veriyor.

The 8 Show, 17 Mayıs 2024’te tüm bölümleriyle Netflix’te yayınlanmaya başlayacak. Squid Game’in ardından bu yapımın da büyük bir hayran kitlesine ulaşıp ulaşmayacağı merak konusu.

Dizinin yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Netflix

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Yorum Yap

Exit mobile version