Menu
in ,

Freya Allan, “Witcher” Hayranlarından Geralt Rolüne Seçilen Liam Hemsworth’e Bir Şans Vermelerini İstiyor

Freya Allan, “The Witcher” hayranlarına seslendi. Netflix dizisinde Ciri’yi canlandıran aktris, Liam Hemsworth’e bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyor.

Freya Allan, The Witcher 4. sezon ile birlikte Rivyalı Geralt rolünü üstlenmeye başlayacak Liam Hemsworth hakkındaki fikirlerini paylaştı.

Orta Avrupa’nın en önemli fantastik kurgu yazarlarından Andrzej Sapkowski’nin ellerinden çıkan The Witcher serisi, önce CD Projekt RED ile video oyununa; ardından da Netflix imzasıyla TV dizisine uyarlandı.

Kendi türü içerisinde geniş bir kitleye ulaşan The Witcher, zaman içerisinde gerçek bir fenomen hâline geldi. Ancak son dönemlerde ünlü markanın dizi yolculuğu beklentileri karşılamakta zorlanıyor.

- Reklam -

Rivyalı Geralt rolü için seçilen Henry Cavill, 3. sezonun ardından diziye veda etti. Cavill’ın yerine ise The Hunger Games serisinde Gale Hawthorne’u canlandıran getirildi. Öte yandan Netflix, bir süredir geliştirme aşamasında tuttuğu spin-off’ların tamamını iptal etti.

Dahası platform, ilk etapta 7 sezon olarak planladığı The Witcher macerasını 5. sezon ile noktalama kararı aldı. Dolayısıyla 4. sezonun nasıl ele alınacağı merakla bekleniyor.

Freya Allan’dan Liam Hemsworth Yorumu: “İdeal Bir Durum Değil”

Dizide Ciri karakterini canlandıran Freya Allan, geçen günlerde verdiği demeçte yapımın son durumunu ve başrol değişikliğini değerlendirdi.

Collider Ladies Night için Perri Nemiroff’a bir söyleşi veren Allan, Hemsworth’ün başrole yaklaşımı hakkında konuştu.

4. sezon çekimleri henüz yeni başladı. Dolayısıyla Allan’ın Hemsworth’le deneyimi şu an için kısıtlı bir süreyi kapsıyor. Ancak genç yıldız, yeni Geralt’a dair açık konuşmaktan çekinmedi.

“Onun adına konuşmak istemem. Ama anladığım kadarıyla gerçekten denemek ve yüreğini ortaya koymak istiyor gibi hissediyorum. Antrenman yapıyor. Dürüst olmak gerekirse onun için üzülüyorum. Çünkü birincisi, hayran kitlesi çok sert olabiliyor ve başka birinin rolünü üstlenmek ideal bir durum değil. Ama ne yapacağını görmek için gerçekten heyecanlıyım. O çok iyi bir insan. Umarım insanlar ona bir şans verir.”

Allan ayrıca Ciri’nin yeni sezondaki yolculuğu hakkında da konuştu:

“Bu sezon başından çok şey geçiyor. Kendi içinde çok karanlık yerlere gidiyor ve aynı zamanda keşifler yapıyor ve temelde bir kadın olmaya başlıyor.”

4. sezon oyuncu kadrosuna Regis rolüyle Laurence Fishburne ile birlikte Sharlto Copley, James Purefoy, Clive Russell ve Danny Woodburn gibi isimler katıldı.

The Witcher 4. sezon için henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.

Freya Allan’ın Liam Hemsworth ile ilgili yorumlarına dair sizin düşünceleriniz ne? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version