in

Witcher Dizisi 7 Sezon Olarak Tasarlandı

Netflix kütüphanesine dahil olmaya hazırlanan The Witcher dizisinin yapımcısı, serinin en az 7 sezondan oluşmasını istiyor.

Witcher
- Reklam -
- Reklam -

Önce kitaplarla başlayan, ardından bilgisayar oyunlarıyla yoluna devam eden The Witcher serüveni, bu sene yeni Netflix dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yaratıcısı Lauren Schmidt Hissrich, geçtiğimiz günlerde SFX Dergisi’ne verdiği röportajında diziyi en az 7 sezon ekranlarda tutmak istediklerini açıkladı.

Andrzej Sapkowski’nin kaleme aldığı The Witcher her türlü yapımıyla okuyanların ve oynayanların gönlünü kazanmış bir yapıya sahip. Bu yüzden de bir dizi haline getirildiğinde beklentinin hayli yüksek olması zaten yapımcılarının çoktan göze almış olduğu bir konuydu. Hissrich planları hakkındaki sessizliğini bozdu ve dizinin, hayranları tatmin edecek bir uzunlukta olacağını açıkça ifade etti.

Hissrich, Dizinin Geleceğini Parlak Görüyor

Yapımcı, ikinci sezon hakkındaki sorulara karşılık verdiğinde değil ikinci sezona kadar başarılı olmayı, en az yedinci sezona kadar diziyi sürdürmek istediğini söyledi. Hissrich’in korkusu ise onca sene boyunca izleyici kitlesini aynı şevkle ekran başına geçirecek hikâyeler bulamamak.

- Reklam -

İlk sezon hakkında detay veren yapımcı bolca kan ve canavar göreceğimizi vurguluyor. Bu sezonu genel olarak bir ailenin birbirini bulması olarak adlandırıyor. Hissrich bekleyenlere fazla ümit vermek istemediği için gördüğümüz bazı karakterleri hayal ettiğimiz gibi bulmayacağımızı da dile getiriyor.

- Reklam -

Dizi, oyuncu seçimi konusunda kimi eleştirilere maruz kalmış olsa da; gelen 2 fragman sonrası ilk izlenimler olumluydu. Yapımcısının da uyarlamanın oyundan ziyade Andrzej Sapkowski’nin romanlarını kaynak alacağını tekrar tekrar belirtmesi, birçok hayranın gönlünü ferahlatan bir gelişme oldu.

The Witcher dizisi 20 Aralık 2019 tarihinde Netflix aracılığıyla ulaşılabilir olacak.

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Güzel olsun da 7 sezon izlenir ama bir yerden sonra Supernatural gibi olmaz umarım.

  2. Avatar for _restlessness _restlessness dedi ki:

    Kitapları hızlı hızlı tüketip, orijinal senaryoya geçmeseler bari. GoT’dan ağzımız yandı. Zaten 7 kitaptı, her sezona bir kitap yapsınlar yeter.

  3. Avatar for Kotununiyisi Kotununiyisi dedi ki:

    3 öykü 5 de ana seride kitap var. Öyklüleri ana serinin içine serpiştirirlerse rahat çıkarırlar 7 sezonu.

  4. Avatar for ali1234512 ali1234512 dedi ki:

    3 ve 4’ten 1 sezon çıkmaz ama siz bilirsiniz gene.

  5. Avatar for ulu.taborlin.kvothe ulu.taborlin.kvothe dedi ki:

    İlk sezonun bütçesi azdı ama iki de bütçe olacak. Geralt ve ciri iyi ama yennefer ve triss berbat. Değiştirirlerse ve cgi iyi olursa GoT gibi bir başyapıt olabilir yerini tutmaz ama efsaneler arasında yerini alır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

fransiz kutuphanesi

Jean-Christophe’nin 3. Cildi Raflarda

NASA deney iss

Uzayda Bulunmak Yaşlanmayı Hızlandırıyor