in , ,

Halle Berry ve Mark Wahlberg’lü Yeni Aksiyon Filmi “The Union” Geliyor: İşte İlk Fragman

The Union, Halle Berry ve Mark Wahlberg gibi iki ünlü yıldız ismi bir araya getiriyor. Filmden ilk fragman kısa süre önce paylaşıldı.

The Union: Halle Berry ve Mark Wahlberg Başrolde | Fragman
- Reklam -
- Reklam -

The Union filmi için ilk fragman yayınlandı. Başrollerini Halle Berry ve Mark Wahlberg’ün paylaştığı Netflix’in aksiyon komedi filmi, bir inşaat işçisinin eski sevgilisi tarafından gizli bir casus operasyonuna dahil edilmesini konu ediniyor.

Fragmanda Mark Wahlberg’ün canlandırdığı Mike McKenna karakterinin New Jersey’deki bir barda eski sevgilisi Roxanne (Halle Berry) ile karşılaştığı görülüyor. Aralarındaki kimya sonrası Roxanne, Mike’ı bayıltıp Londra’ya kaçırıyor ve burada kendisine bir casus olarak görevler vereceğini söylüyor. Mike başlarda işin FBI ile alakalı olup olmadığını soruyor ancak Roxanne ve patronu (J.K. Simmons), “Biz Birlik için çalışıyoruz,” diye yanıtlıyor.

The Union: Halle Berry ve Mark Wahlberg Başrolde | Fragman

- Reklam -

Kısa sürede Mike, eski aşkı Roxanne’in eğitiminden geçerek Avrupa sokaklarında koşturmaca ve silah kullanma gibi suikastçı eğitimleri alıyor. Fragmanda çılgın araba takipleri, camların kırıldığı şiddetli dövüş sahneleri ve Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde nefes kesen kaçışlar izleyicilere sunuluyor. J.K. Simmons’ın Roxanne’in patronu karakteri, bu tehlikeli görevlerin perde arkasındaki planlayıcısı olarak öne çıkıyor.

The Union, Berry ve Wahlberg’ün eski bir çift olarak gizemleri, birbirlerine olan tutku ve güvensizlikleri arasındaki o ince çizgiyi işliyor. “Seninle benim olmamdan memnunum ve o bara geri dönmüş olmaktan gerçekten memnunum,” diyen Roxanne’in samimi itirafı, Mike’a da işlerini kolaylaştıracak gibi görünüyor.

The Union – Birlik Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Julian Farino’nun yönettiği, Joe Barton ve David Guggenheim’ın senaryosunu kaleme aldığı yapımda ayrıca Alice Lee, Mike Colter ve Jackie Earle Haley gibi isimle rde rol alıyor.

Wahlberg, Berry ile The Union setindeki çalışmalarını “tam bir keyif” olarak nitelendiriyor:

- Reklam -

“Her zaman büyük bir hayranıydım. Halle ile çalışmak çok kolay ve bir o kadar da keyifliydi. Neredeyse herkes onu kendine aşık etmek için her şeyi yapar, o yüzden beni onun ardından küçük bir köpek gibi sürüklemesi çok rahat oldu.”

The Union Birlik Poster

Aksiyon komedi filmi 16 Ağustos 2024 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Birlik filmi için paylaşılan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Uluslararası Uzay İstasyonu - SpaceX Dünya Yörüngesi Anlaşma

Kullanım Ömrünün Sonuna Yaklaşan Uluslararası Uzay İstasyonu, SpaceX Tarafından Yörünge Dışına Gönderilecek

One Piece Seslendirmeni Taiki Matsuno Hayatını Kaybetti

“One Piece”in Ünlü Seslendirmeni Taiki Matsuno, 56 Yaşında Hayatını Kaybetti