Menu
in ,

Jennifer Lawrence’ın Yeni Projesi “The Real Housewives” Esintili Bir Gizem Filmi Olacak

Jennifer Lawrence’ın yeni filmi “The Wives” hakkında detaylar belli oldu. A24 ve Apple işbirliğinde geliştirilen gizem yapımı, “The Real Housewives”tan ilham alıyor.

Jennifer Lawrence, yeni filmi The Wives ile drama ve entrika dolu bir dünyaya adım atmaya hazırlanıyor. Cinayet ve gizem temalarını işleyen yapım, ünlü reality şovu The Real Housewives’tan ilham alıyor.

2013 yılında Silver Linings Playbook ile Oscar kazanan Jennifer Lawrence aynı zamanda The Hunger Games, American Hustle ve X: First Class ile tanınıyor. Son yılların en popüler oyuncuları arasında yer alan aktrisin yeni filmi de şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumda.

Hakları Apple Original Films tarafından alınan yapımda Lawrence, Justine Ciarrocchi ile birlikte kendi yapım şirketi Excellent Cadaver adına filmin hem yapımcılığını da üstlenecek.

- Reklam -

Film şu anda geliştirme aşamasında ve son senaryo ve çekim takvimiyle ilgili detaylar gizli tutuluyor. Ancak Pulitzer Ödülü finalisti Circle Jerk oyununun yazarları Michael Breslin ve Patrick Foley’nin senaryoyu kaleme aldığı biliniyor. Proje, Lawrence ve Brian Tyree Henry’nin oynadığı 2022 tarihli dram filmi Causeway’den sonra Apple Studios ve A24 arasındaki işbirliğinin en yeni örneği olarak öne çıkıyor. Causeway, Henry’ye En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Akademi Ödülleri’nde adaylık getirmişti.

Apple ve A24, Jennifer Lawrence’ın Yeni Filmi “The Wives” için Güçlerini Birleştiriyor

Apple ve A24, Hollywood’da hem sinema hem de TV’de ortak projelere imza atmayı sürdürüyor. Şimdilerde Spike Lee imzasını taşıyan ve Denzel Washington’un başrolünde oynadığı drama filmi High and Low’un yapım aşamasında olan şirketler, yakın zamanda Akademi Ödülü kazananı Morgan Neville’in yönettiği STEVE! (Martin) adlı bir belgeseli yayınladı. Apple ve A24 aynı zamanda Rashida Jones’un başrolünde olduğu kara komedi dizisi Sunny’yi de izleyicilerin beğenisine sunmayı hedefliyor.

The Wives, Apple ve A24 ortaklığının en son meyvesi olacak. Filmin vizyon tarihi ve oyuncu kadrosu gibi detaylar ise şu an için bilinmiyor.

Lawrence son olarak No Hard Feelings adlı romantik komedide oynadı. Yapımcı olarak ise Sahra Mani’nin Afgan kadınlarını anlatan Bread & Roses adlı belgesel filminin yapımında görev aldı.

Jennifer Lawrence’ın yeni filmi The Wives hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından son haberler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version