Menu
in , ,

Dragon’s Dogma Fragmanı: Netflix’in Yeni Anime Serisi Yakında Geliyor

Dragon’s Dogma fragmanı yayınlandı. Netflix’in video oyun serisinden uyarlanan yeni anime dizisi eylül ayında yayınlanacak.

Dragon’s Dogma fragmanı paylaşıldı. Yakın zamanda anime dizisi olarak Netflix’e gelmeye hazırlanan uyarlama, oyunun hayranlarına animede de pek çok tanıdık yüz göreceklerini gösteriyor.

İlk oyunu 2012’de yayınlanan RPG oyun serisi Dragon’s Dogma, mevcut ve son nesil Xbox ve PlayStation konsolları, Nintendo Switch ve PC için piyasaya sürüldü. Sonraki yıl ek paket ile desteklenen oyunun online mod özelliği de 2015 yılında çıktı. Hayranların talebine rağmen, görünürde hala bir devam oyunu yok. Ancak oyunun yönetmeni, Devil May Cry 5’i yönetmeye karar vermeden önce bir tane daha yapmayı düşündüğünü açıklamıştı.

- Reklam -

Tıpkı Castelvania gibi yine Netflix’in anime tarzında uyarladığı oyun serisinin, haziran ayı ortasında neleri içereceğini açıkladığı ayrıntı duyurusu yapılmıştı. Kanalın hazırladığı web sitesinde, animenin başrolünün Ethan adında bir Arisen olacağını doğruladı. Ayrıca “savaştığı her iblisle, insanlığını o kadar çok kaybediyor” detayını ekleyerek, oyunda mevcut olmayan bir unsuru da belirtti.

Şimdi de yayınlanan son fragmanla, anime dizisine daha yakından bakış sunuyor. Aşağıdan göz atabilirsiniz.

Dragon’s Dogma Fragmanı | İZLE

Yeni fragmana göre dizi, oyunun hayranlarına tanıdık gelecek birçok özelliği kullanacak. Ancak bunlar oyun içi eşdeğerleri ile tam olarak aynı olmayabilirler. Oyunda olduğu gibi, Arisen kalbini çaldıktan sonra bir ejderhayı bulmak için Pawn adında bir arkadaşıyla seyahat edecek. Oyunun en zorlu düşmanlarından griffin, tepegöz, lich ve ölümsüz savaşçı ve goblin sürüleri gibi diğer birkaç ikonik canavar da yeni fragmanda belirgin bir şekilde öne çıkıyor.

Her ne kadar oyunla benzeşmeler olsa da, kahramanların animeye özel daha önce görülmeyen yeni sihirli güçleri de bulunacak. Yine fragmanda görüldüğü gibi Hannah’ın oyundaki bir yetenekten farklı olarak yayından sihirli ok fırlattığı görülüyor. Tanıtımlarda gösterilmeyen ancak oyunlarda yer alan Arsien’in diğer güçlerine de muhtemelen yer verilecek.

Dragon’s Dogma, 17 Eylül 2020 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Peki ya siz yayınlanan fragmanı nasıl buldunuz? Sizce ortaya Castelvania tarzında güzel bir iş çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Castlevania 4. Sezon Onayını Aldı

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version