Menu
in ,

Warner Bros. “Attack on Titan”ın Peşine Düştü

Warner Bros., gerçek oyuncularla çekilecek bir Attack On Titan filmi için kolları sıvadı.

Variety‘nin haberine göre yönetmen Andy Muschietti ve Warner Bros., Hajime Isayama’nın popüler mangası Attack On Titan‘ın gerçek oyuncularla çekilecek (live-action) yeni bir filmi için anlaştılar.

Pek çok kişi Andy Muschietti‘yi geçtiğimiz dönemlerde çıkan IT adlı filmden tanıyor. Yeni çekilecek filmin yapımcı kadrosundaysa Harry Potter‘dan tanıdığımız David Heyman, Heroes dizisinden bildiğimiz Masi Oka ve yine IT adlı filmden Barbara Muschietti var.

Muschetti bu sıralar 6 Eylül’de çıkacak IT filminin ikinci bölümü üzerinde çalışıyor. Daha önce birçok başka projeyle adı anılmasına rağmen, bu filmin yapımı bittiğinde Muschetti’nin Attack On Titan’ı çekmeye başlayacağı düşünülüyor.

- Reklam -

Attack On Titan, kendilerini büyük yaratıklardan koruyabilmek için yüksek duvarların arkasına saklanan insanların yaşamlarını konu alıyor. Manga olarak başlayan ve popüler bir anime haline dönüşen seriye daha önce Shinji Higuchi tarafından yönetilen bir film bile çekildi. Bu iki kısımlık film serisi bazı izleyiciler tarafından pek tutulmadı.

Eğer Muschietti’nin bir sonraki filmi gerçekten de Attack On Titan olacaksa, ortaya ne gibi bir şey çıkacağını merak etmiyor değiliz. Genelde korku filmleri üzerinde çalışan yönetmen, bu yeni yapımla beraber tecrübelerini daha büyük ölçülere taşıyabilir ve bizlere âdeta görsel şölen sunabilir.

Peki bu konuda sizlerin fikirleri nedir?

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version