Menu
in

X-Men Serisi Çizgi Filmiyle Geri Dönebilir!

90’lı yıllarda yayınlanan ve severek izlediğimiz X-Men çizgi filmi tekrar hayata dönebilir! Nasıl mı? Detaylar haberimizde.

Görünüşe göre 90’lı yıllarda X-Men çizgi filmini bizlerle buluşturan ekip, şu anda üzerinde çalıştıkları projeyi Disney yöneticilerine sunmaya hazırlanıyor. X-Men serisinde artist olarak çalışan Larry Houston ise, amaçlarının çizgi filmi bıraktıkları yerden devam ettirmek olduğunu belirtti.

Yayınlandığı 76 bölüm boyunca X-Men çizgi film serisi, bölümler arası olay örgüsüne sahip olan ilk çizgi film serilerinden biriydi. Marvel’ın o zamanlar maddi olarak sıkıntıda olması nedeniyle Saban Entertainment’ın desteklediği seride yapımcı olarak çalışan bazı isimler şöyleydi; Avi Ara, Stan Lee, Joseph Callimari, Winston Richard, ve Eric S. Rollman.

- Reklam -

X-Men Dönebilir Ama…

Dark Phoenix’in gişede yarattığı hayal kırıklığıyla birlikte X-Men serisinin geleceği arafta diyebiliriz. Serinin kaderi de Disney ve Marvel’ın elinde. Marvel Studios’un başkanı Kevin Feige, daha önce yaptığı bir konuşmada yakın gelecekte X-Men serisinden bir karakterin Marvel Sinematik Evreninde yer almayacağını söylemişti.
“Biraz zaman alacak. Her şey daha yeni başlıyor ve üzerinde çalıştığımız beş yıllık plan tüm bunlar olmadan önce de ortadaydı. Bu bizim için çok şey ifade ediyor. X-Men’in nerede ve ne zaman ortaya çıkacağından çok, onların tekrar evlerine dönmesinden dolayı mutluluk ve konfor duyuyoruz. Hepsi geri döndüler, ama ekrana çıkmaları çok uzun sürecek.”
Peki sizler bu çizgi film hakkında neler hatırlıyorsunuz? Tekrar gelmesini ister misiniz? Bu yeni gelen haber hakkında düşünceleriniz neler? Bizlerle forumlarımız üzerinden paylaşabilirsiniz!

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version