Menu
in

“Batman & Flash: Rozet” Özel Edisyonu

Komedyen’in meşhur sarı rozetinin DC Rebirth evrenine nasıl geldiğini konu alan Batman & Flash: Rozet, JBC Yayıncılık aracılığıyla bizlerle.

DC Rebirth olay örgüsünün en çok merak edilen sorusu muhtemelen şu: Komedyen’in meşhur rozeti bu evrende ne arıyor? Normalde Watchmen evrenine ait olan bu gülümseyen, sarı suratı buraya kim bıraktı? İşte tüm bu sorunların cevabı JBC Yayıncılık’ın bizlerle buluşturduğu Batman & Flash: Rozet‘te.

Hem karton kapaklı hem de ciltli, özel edisyonuyla çıkan çizgi romanda hem Batman’in hem de Flash’ın gözünden Yeni 52 evreninin sıfırlanmasının sebebine şahit oluyoruz. Bu esnada Reverse-Flash’ın yanı sıra bazı sürpriz karakterler de bu sırrın çözülmesinde kahramanlarımıza yardımcı olacak.

Rozet’in arka kapak yazısı şöyle:
DC REBIRTH’TE DÖNÜM NOKTASI NİTELİĞİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR!

- Reklam -

Görünmeyen bir güç dünyamızı manipüle ediyordu. Ardında bıraktığı tek ipucu tuhaf, kan lekeli sarı bir rozet. Rozet nereden geldi? Onu buraya kim bıraktı?

Rozet yalnızca bizim dünyamızdaki değil, tüm dünyalardaki en önemli nesne olabilir– bu yüzden Reverse-Flash, ona sahip olabilmek için gözünü bile kırpmadan cinayet işlemeye hazır!

Batman / Flash Rozet: Özel Edisyon, Hem Batman Rebirth 3 hem de Flash Rebirth 3 ciltlerinin devamı olan 4. ciltlerden önce okunmalıdır.
Rozet’in ciltli ve özek edisyonunun içinde gerçek bir rozet bulunduğunu da ayrıca belirtelim.

Çevirisi Hasan Süpürgeci‘ye, editörlüğüyse Aslı Dağlı‘ya ait olan çizgi romanın ön okumasına buradan, kendisineyse tüm sanal ve fiziki mağazalardan ulaşabilirsiniz.

Şimdi sıra Kıyamet Saati adlı büyük macerada…

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Yorum Yap

Exit mobile version