Menu
in

The Matrix’in Yıldızı Carrie-Anne Moss, Yeni Star Wars Dizisi “The Acolyte”ın Kadrosuna Katıldı

Carrie-Anne Moss, The Acolyte kadrosuna katıldı. The Matrix’in yıldızı, Star Wars evreninde geçecek yeni dizide rol alacak.

Carrie-Anne Moss, The Acolyte dizisine katılan son isim oldu. Star Wars evreni, Disney Plus’ta yayınlanacak yeni yapımlarla genişlemeyi sürdürüyor. Yıldız Savaşları, bünyesine tüm dünyadan yıldızları katmaya devam ediyor.

The High Republic döneminin sonunda geçen The Acolyte dizisinin başrolünde The Hunger Games’ten Amandla Stenberg yer alıyor. Geçen haftalarda yapımın kadrosuna, Güney Kore çıkıştı Netflix dizisi Squid Game’den Lee Jung-jae de katılmıştı.

Henüz ön hazırlık aşamasında olan Star Wars dizisinin oyuncu kadrosunda Jodie Turner- Smith, Dafne Keen, Dean-Charles Chapman, Manny Jacinto, Charlie Barnett ve Rebecca Henderson gibi isimler de yer alıyor.

- Reklam -

Primetime Emmy adayı Leslye Headland’ın yapımcılığını üstlendiği The Acolyte dizisi, kadro olarak yeni nesil Star Wars yapımları arasında en dikkat çekici işlerden birisi olmaya yakın görünüyor.

The Acolyte Dizisi Gizem ve Gerilim Türlerinde Olacak

The Acolyte dizisi, izleyicileri The High Republic döneminin son günlerinde ortaya çıkan karanlık güçlerin ve gölgeli sırların galaksisine götürecek bir gizem-gerilim yapımı olarak tanımlanıyor. Yapımda eski bir Padawan, bir dizi suçu araştırmak için bir Jedi ustası ile tekrar bir araya gelecek, ancak karşılaştıkları güçler, tahmin ettiklerinden daha uğursuz olacak.

Carrie-Anne Moss son dönemlerde Wisting dizisinde FBI ajanına hayat vermişti. Moss ayrıca geçen yıl The Matrix Resurrections’ta ikonik rolü Trinity’yi yinelemişti.

Öte yandan geçen mayıs ayında Lucasfilm’in Başkanı Kathleen Kennedy verdiği bir demeçte, “The Acolyte dizisinin açabileceği kapılar” hakkında konuşmuştu. Kennedy, bu dizinin iyi şekilde karşılanırsa bunun büyük bir fırsata dönüşebileceğinin altını çizerken, “Televizyonun harika yanı bu. Bize deneyler için büyük bir oyun sahası veriyor,” ifadesini kullanmıştı.

Dizinin “neler deneyeceği” ve başarılı olursa işin nasıl bir boyuta evirileceği şu an için belirsiz olsa da, Lucasfilm’in yapıma güveninin tam olduğu ifade ediliyor.

Dizi, Star Wars evreninin uzak coğrafyalarından birisine odaklanıyor. The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Obi-Wan Kenobi ve Andor’daki hikâyelerden farklı, kadın merkezli bir Star Wars dizisi yaratılmak isteniyor. The Acolyte, Star Wars evreninin en yüksek çeşitlilik profiline sahip olacak dizisi olarak da kayıtlara geçecek.

Dizinin yayın tarihi şu an için bilinmiyor.

Siz yeni Yıldız Savaşları dizisinin oluşmaya devam eden kadrosunu nasıl buluyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version