Menu
in

George R.R. Martin: “House of the Dragon’ın En Az 4 Sezona İhtiyacı Var”

House of the Dragon en az 4 sezon sürebilir. George R.R. Martin, ejderha binicilerinin macerasını konu alan Game of Thrones spin-off’u hakkında konuştu.

House of the Dragon daha şimdiden 4 sezon garantilemiş olabilir. Kitap serisinin yazarı George R.R. Martin, Game of Thrones spin-off’unun doğru bir şekilde ekranlara yansıması için ne kadar sürmesi gerektiği hakkında açıklamalarda bulundu.

Son olarak 8. bölümü yayınlanan ve özellikle Paddy Considine’ın Kral Viserys Targaryen rolüyle övgü dolu sözler aldığı House of the Dragon’ın ilk sezonunun tamamlanmasına sadece 2 bölüm kaldı. Final yaklaşırken özellikle 8. bölümü ile olumlu eleştiriler alan yapım, IMDb’de de 9.5’lik puanıyla şimdiye kadar en yüksek puanını da almayı başardı. Hayranlar şimdi heyecanla kalan bölümlerde aksiyonun da git gide artacağını ve kanlı olayların yaşanacağını beklerken, George R.R. Martin, yeni açıklamalarda bulundu.

Öncelikle dizinin “Lord of the Tides” adlı yayınlanan son bölümüne değinen Martin, yaratıcılar Ryan Condal ve Miguel Sapochnik’i, oyuncu kadrosunu ve ekibini yaptıkları iş için bolca övdü. Senaryo yazarı Eileen Shim’e, yönetmen Geeta Patel’e ve inanılmaz oyuncu kadrosuna teşekkür eden yazar, “…ve özellikle de Adının İlki Kral Viserys’i canlandırdığı Paddy Considine’a teşekkürler” diyerek, Considine’ı rolü için ayrıca övdü.

- Reklam -

George R.R. Martin: “House of the Dragon Her Biri 10 Bölümden Oluşan 4 Sezon Olmalı”

Considine da daha önce Martin’in kendisine bir mesaj gönderdiğini ve oynadığı Viserys’in kendi yazdığı Viserys’tan daha iyi olduğunu söylemişti. Martin, blogunda konuyla ilgili olarak şöyle devam etti:

“Dizi için yarattığı karakter (Ryan, Sara ve Ti ve diğer yazarlarımızla birlikte), Ateş ve Kan’daki kendi versiyonumdan çok daha güçlü, trajik ve tamamen ete kemiğe bürünmüş. Geri dönüp o bölümleri yırtıp atmaya ve saltanatının tüm tarihini yeniden yazmaya yarı yarıya istekliyim. Paddy sadece bu bölüm için bile Emmy’yi hak ediyor. Bir tane alamazsa, oldukça adaletsiz olacak. Bu arada, bu kadar güzel şeyi dışarıda bıraktığı için Baş Üstat Gyldayn’a bir şaplak atacağım. (Şaka)”

Daha sonrasında televizyonda çok daha fazla fantazi uyarlaması görmek istediğini belirten George R.R. Martin, çocukluğunda dizilerin tek bir sezonunun 39 bölümden oluştuğunu ve bu sayının giderek kısaldığını örneklerle birlikte açıkladı. Son olarak baştan sona Ejderhaların Dansı’nın hakkını vermek için her biri 10 bölümden oluşan en az 4 sezon olması gerektiğini söyledi.

Siz House of Dragon dizisini takip ediyor musunuz? Sizce ortada 4 sezon sürecek bir hikâye var mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: IGN

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version