Menu
in ,

Superman & Lois Fragmanı: The CW Dizisi Yakında Başlıyor

Superman & Lois fragmanı yayınlandı. The CW dizisine ait yeni görüntüler yapıma sinematik ve epik bir yaklaşım sergiliyor.

The CW kanalı Superman & Lois dizisi için yeni bir fragman yayınlandı. Diziye sinematik bir yaklaşım sunan fragman, aile arasında yaşanan tartışmalar ile dikkat çekiyor.

2019’un kasım ayı başlarında duyurulan Superman and Lois, ilk defa Supergirl dizisi ile hayranlarının karşısına çıkan karakterlerin maceralarına odaklanacak. Dizide Superman/Clark Kent karakterini Tyler Hoechlin, Lois Lane’i ise Elizabeth Tulloch canlandıracak. The CW kanalının son süper kahraman filmi olarak karşımıza çıkacak olan dizide ünlü çift başı çekecekler ve iki genç oğulları ile daha basit hayatlar olmasını umdukları şeyi yapmak için Smallville’e geri dönecekler.

Dizide çiftin oğullarından Jonathan Kent’i Jordan Elsass, Jordan Kent’i ise Alexander Garfin canlandırıyor. Dizi öncesi yayınlanan diğer tanıtımlarda çiftin her ikisi de küçük bir kasabada farklı bir şekilde büyümekle uğraşan çok farklı kardeşler olduğunu gösterdi.. Bu da Superman’in oğulları olmasının yanı sıra farklı çatışmalara yol açacağının habercisi olarak görülüyor.

- Reklam -

Yayınlanan yeni fragman, Superman & Lois dizisi hakkında şimdiye kadar gördüklerimizden çok daha fazlasını sunuyor ve yapıma oldukça sinematik ve epik bir yaklaşım sergiliyor. Bilindiği gibi kanalda yayınlanan diğer DC dizileri Arrow dışında daha pastel tonlarda ve komedi unsurları ağırlıktaymış gibi bir izlenim verirken, bu yeni fragman Zack Snyder’ın Man of Steel’ine yakın bir tonda gözüküyor.

Görüntülerdeki en önemli unsurlardan biri de Clark ve Lois’in oğullarının, babalarının Superman olduğunu bilmemeleri. Ancak yine aynı fragman içerisinde kısa sürede bunu öğrenecekleri gösteriliyor. Ayrıca Emmanuel Chriqui’nin calnandırdığı Lana Lang karakteri ve Wolé Parks’ın canlandırdığı tuhaf yeni bir kötü adam da fragmandaki yerini alıyor.

Superman & Lois Fragmanı | İZLE

Şimdilik yeni görüntüler umut verici gözükmekle birlikte, hayranlar genel olarak bu kanaldaki DC yapımlarına artık tedirgin şekilde yaklaşıyorlar. Superman and Lois, ekstra uzun (90 dakikalık) bir bölüm ile 23 Şubat 2021 tarihinde The CW’de yayınlanacak. Böylece toplamda 13 bölümden oluşacak macera hakkında daha net bir yargıya varabileceğiz.

Yeni Arrowverse dizisi için yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? DC içerikleri tek tek HBO Max’te toplanıyorken, The CW kanalı için yeni içeriklerin çıkmasını sizler nasıl karşılıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version