Menu
in ,

Prime Video’nun Feminist Distopyası “The Power”dan Fragman Yayınlandı

The Power fragmanı yayınlandı. Amazon’un Prime Video servisinde yayınlanacak eser, Naomi Alderman’ın ödüllü distopyasından uyarlanıyor.

The Power fragmanı görücüye çıktı. Prime Video yeni bir feminist distopya yapımı için geri sayıma başladı.

İngiliz yazar Naomi Alderman’ın Orwell Ödülü sahibi feminist distopya romanı The Power, aynı isimle Prime Video dizisi olarak izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. İlk bakış fotoğrafları geçen hafta paylaşılan yapımdan ilk fragman da yayına girdi.

Eser, gezegendeki bir grup kadının ellerinin tek hareketiyle elektrik akımı oluşturmalarıyla değişen bir dünyada yaşananları konu alıyor.

- Reklam -

Amazon Studios ve SISTER imzalarını taşıyan diziden yayınlanan tanıtım; kadınların gizemli gücünün ortaya çıkması ve gücün nasıl bir fenomene dönüştüğüne dair ipuçları paylaşılıyor.

The Power Fragmanı | İZLE

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Santigold’un “GO! (Feat. Karen O)” parçası eşliğinde açılan fragmanda, yeni yetenekleri konusunda kafaları karışan kadınların deneyimlerine yer veriliyor. Sürekli korku içinde yaşayan Jos, artık kendisini “yüz kat daha güçlü hissettiğini” kaydediyor. Dizi, ilk tanıtımlara bakmak gerekirse sırtını Alderman’ın romanında öne çıkan feminist perspektife yaslıyor gibi görünüyor.

Dizinin showrunner’lığını ve yürütücü yapımcılığını Raelle Tucker üstleniyor. Tucker daha önce True Blood, Jessica Jones ve Sacred Lies yapımlarında görev almıştı.

SISTER’dan Jane Featherstone ve Naomi de Pear, Claire Wilson, yönetmen Reed Morano ve kitabın yazarı Naomi Alderman yönetici yapımcı olarak ekipte kendilerine yer buluyor.

Yapımın oyuncu kadrosunda John Lopez rolünde John Leguizamo, Tunde Ojo rolünde Toheeb Jimoh, Daniel Dandon rolünde Josh Charles, Bernie Monke rolünde Eddie Marsan, Roxy Monke rolünde Ria Zmitrowicz, Allie Montgomery rolünde Halle Bush ve Tatiana Moskalev rolünde Zrinka Cvitešić yer alıyor.

The Power dizisi 31 Mart 2023 tarihinde Prime Video’da yayınlanmaya başlayacak. Yeni bölümler, 12 Mayıs’ta gerçekleşecek sezon finaline kadar her cuma haftalık olarak ekranda yer bulacak. Dizinin 1. sezonu toplamda 9 bölümden oluşacak.

Yapıma kaynaklık eden romanın incelemesi için Kayıp Rıhtım’da yer alan buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. Kitap, Türkçeye Güç adıyla Misis Kitap etiketiyle kazandırılmıştı.

Dizi uyarlaması hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorum ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version