Menu
in ,

Amazon’un Yüzüklerin Efendisi Dizisi “The Rings of Power”dan İlk Fragman Yayınlandı

The Rings of Power fragmanı yayınlandı. Amazon Prime’ın şimdiden çok konuşulan Yüzüklerin Efendisi dizisi için ilk tanıtım paylaşıldı.

The Rings of Power fragmanı paylaşıldı. Amazon Prime’ın duyurulduğu ilk günden beri merakla beklenen yeni Yüzüklerin Efendisi dizisi hakkında ilk fragman bu gece yayınlanan Super Bowl maçı sırasında görücüye çıktı.

Tam adı The Lord of the Rings: The Rings of Power olan dizi, J.R.R. Tolkien’in ünlü fantazi serisinde geçen Orta Dünya’nın İkinci Çağı’na odaklanıyor. Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filmlerinde anlatılmayan bir dönem, ilk defa izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Dizi hakkında ilk karakter posterleri geçen hafta yayınlanmış, hemen ardından gelen yapımdan görüntüler ise çeşitli tartışmalara neden olmuştu. Sonunda hayranların üzerine daha sağlıklı yorumlar yapabileceği ilk fragman da izleyicilerin beğenisine sunuldu.

- Reklam -

Patrick McKay ve John D. Payne’in yaratıcı koltuğunu paylaştığı dizi Elrond, Sauron, Galadriel gibi tanıdık karakterlerin yanı sıra ilk defa bu yapımda yer alacak isimleri de konuk ediyor.

The Lord of the Rings: The Rings of Power Fragmanı | İZLE

Yayınlanan ilk tanıtım fragmanı tam 1 dakika sürüyor. Görüntüler dizinin gideceği yön konusunda henüz pek fazla ipucu vermese de, uzun zamandır bu anı bekleyen Tolkien hayranları için hem tanıdık hem de heyecan verici çeşitli karakterleri, yerleri ve olayları vurguluyor.

Güç Yüzükleri tanıtım fragmanı aynı zamanda ağır bir ton da taşıyor. Galadriel’in karlı dağları sadece bir hançerle geçmeye çalıştığı ateşli bir dövüşe ve altın zırhlı elflerle destansı bir savaşa kadar birçok kısa sahneyi içeriyor. Fragman aynı zamanda henüz Shire kurulmadan önce, Hobbit’lerin atası sayılan bir Harfoot’u da gösteriyor. Bununla birlikte tanıtımda sesi de duyulan ve Markella Kavanagh’ın canlandırdığı Harfoot, “Bu dünyada henüz gezip görmediğimiz birçok harika şey var,” diyor. Ayrıca ilk fragmanda Gil-Galad karakteri de yer alıyor.

Yeni yayınlanan fragmanla birlikte Galadriel’in dizinin odak noktalarından birisi olacağı görüşü biraz daha kesinleşti. İkonik karakter dağa tırmanışından katıldığı savaşa dek her sahnede önemli roller oynuyor. Galadriel, Sauron’un yükselen kötülüğünü hisseden ve ona karşı ayaklanmak için dünyanın sakinlerini bir araya getirmesi gereken karakterlerden biri olduğundan, bu durum mantıklı gözüküyor.

Merakla beklenen yapımın ilk bölümü, 2 Eylül 2022 tarihinde Amazon Prime Video kütüphanesindeki yerini alacak.

Yayınlanan fragman hakkında sizin görüşleriniz neler? Dizinin beklentileri karşılayabileceğini düşünüyor musunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version