Menu
in

The Witcher’ın 3. Sezon Çekimleri Başladı: Setten İlk Fotoğraf Geldi

The Witcher 3. sezon çekimleri başladı. Henry Cavill’in başrolünde yer aldığı Netflix dizisinin yeni sezonundan ilk set fotoğrafı da paylaşıldı.

The Witcher 3. sezon çekimleri başladı. Başrolünde Rivyalı Geralt rolüyle Henry Cavill’in yer aldığı Netflix dizisi, ilk iki sezondan daha büyük bir dünyayı hayranlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

Andrzej Sapkowski’nin aynı adlı kitap serisine dayanan The Witcher dizisi, yayın macerasına devam ediyor. İlk sezonu 2019’un son aylarında izleyiciyle buluşan yapımın merakla beklenen ikinci sezonu ise 2021’de yayımlanmıştı.

The Witcher’ın 2. sezonu, Geralt’ın sonunda Ciri ile buluşmasını ve onu Witcher’ların doğduğu ve canavarlarla savaşmak için eğitildiği Kaer Morhen’deki evine götürmesi üzerine kuruluydu. Oradayken Geralt, Ciri’yi gelecek tehlikelere hazırlamaya başladı ve aynı zamanda dünyayı potansiyel olarak kaosa sürükleyebilecek daha karanlık güçlerini öğrendi. Bu arada, Yennefer’in Sodden Savaşı’ndan sağ kurtulduğu ortaya çıktı ve elfler tarafından tutsaklığından kurtulmayı ve güçlerini yeniden kazanmayı amaçladığı görüldü. İlk sezona nazaran daha derli toplu bir final yapmış olan dizinin yeni sezonuyla ilgili de ilk sevindirici haber geldi ve çekimlerin başladığı duyuruldu.

- Reklam -

Yayınlanan ilk set fotoğrafında Rivyalı Geralt’ı canlandıran Henry Cavill ile Vengerberg’lü Yennefer’i canlandıran Anya Chalotra ve Prenses Cirilla’yı canlandıran Freya Allan yer alıyor. Karlı ve uzak noktada bir ormanın da gözüktüğü sette üçlünün sohbet ederken görüntülendiği anlaşılıyor. Ancak söz konusu mekânla ilgili bir bilgi paylaşılmış değil.

The Witcher 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Yeni yayınlanan kamera arkası set fotoğrafı ile dizinin 3. sezonuna dair kısa bir özet metin de paylaşıldı.

Geralt, yeni bir araya gelmiş ailesinin bütünlüğünü tehlikeye sokabilecek her türlü tehdide karşı Ciri’yi korumak için elinden geleni yaparken; Kıta’nın hükümdarları, büyücüleri ve canavarları Ciri’yi yakalamak için birbirleriyle yarışır. Ciri’nin büyü eğitimini devralan Yennefer ise onun bilinmeyen güçlerini keşfetme umuduyla onlara Aretuza’nın korunaklı kalesine doğru eşlik eder. Politik yozlaşma, kara büyü ve hainlikle dolu bir savaş alanına düşen Geralt, Yennefer ve Ciri, birbirlerini sonsuza dek kaybetmemek için savaşa karşılık vermek ve her şeyi riske atmak zorundadırlar.

The Witcher’ın 3. sezonunun ne zaman çıkacağı şu an için bilinmiyor. Ancak 2023’ten öne gelmeyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Kısa bir süre önce CD Projekt RED firması da “Yeni Bir Destan Başlıyor” başlığıyla, yeni bir oyun serisinin yolda olduğunu duyurmuştu.

The Witcher’ın 3. sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version