Menu
in

Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Kitaplarda Bulunmayan Isildur’un “Kız Kardeşi” Yer Alabilir

Yüzüklerin Efendisi dizisi, kitaplarda bulunmayan Isildur’un kız kardeşine yer verebilir. Amerikalı aktris Ema Horvath’ın, Amazon uyarlaması yapımda bu rolü canlandıracağı öne sürüldü.

Yüzüklerin Efendisi dizisi hakkında ortaya atılan yeni söylenti, kitaplarda olmayan yeni bir karakterin yapıma dahil edildiği anlamına gelebilir. İddialara göre Isildur’un kız kardeşi rolü, Ema Horvath tarafından canlandırılacak.

Amazon Prime Video’nun Yüzüklerin Efendisi uyarlaması uzun zamandır merakla bekleniyor. Ancak yayın platformu şimdilik diziye dair birçok ayrıntıyı gizli tutuyor. Buna rağmen yapılan paylaşımlardan dizinin Orta Dünya’nın ikinci çağında geçeceği ve Sauron’dan sonra ilk yüzük taşıyıcısı Isildur’u konu alacağı düşünülüyor.

Yüzüklerin Efendisi dizisinde farklı ten renginden hobbitlere yer verileceği haberinden sonra yapım şimdi yeni bir konu ile gündemde. Twitter’daki Fellowship Fans adlı hesabın haberine göre The Lord of the Rings dizisinin kadrosuna Aralık 2019’da katılan Ema Horvath’ın rolü belli oldu. Amerikalı aktris yapımda Isildur’un kız kardeşi Carine rolünü oynayacak.

- Reklam -

İddialara göre bu karakter, J.R.R. Tolkien’in kaynak eserlerinde yer almıyor ve tamamen senaryo ekibinin inisiyatifiyle hikâyeye ekleniyor. Carine’in, Isildur’un Numenor ordusuna gönüllü bir şekilde katılacağı sahnelerde yer alması bekleniyor. Aynı kaynağın aktardığına göre kız kardeşinin Isildur’a sesleniş tarzı, Yüzük Kardeşliği filminde Elrond’un Hüküm Dağı’nda Isildur’a seslenişini oldukça andırıyor.

Ema Horvath Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Isildur’un Kız Kardeşi Carine Karakterini Canlandırabilir

Ema Horvath 2017 yılında vizyona giren korku yapımı Like. Share. Follow filmindeki Shell rolüyle adından söz ettirmeyi başarmıştı. Amerikalı oyuncu geçen yıllarda What Lies Below, Don’t Look Deeper ve The Two Hundred Fifth gibi yapımlarda rol almıştı.

Ema Horvath’ın hangi karakteri canlandıracağı resmi olarak açıklanmış değil. Ancak kitaplarda olmayan birçok ismin senaryo gereği yapıma eklenebileceği uzun süredir biliniyor.

Dizinin resmi olarak açıklanan özeti şu şekilde:

“Amazon Stüdyoları İkinci Çağın en büyük kahramanlarını ilk defa ekranlara taşıyor. Bu epik drama J.R.R Tolkien’in The Hobbit ve The Lord of the Rings kitaplarından yüzlerce yıl öncesinde geçen olayları konu alacak. Dizi izleyicileri büyük güçlerin yaratıldığı, krallıkların doğduğu ve yıkıldığı, kahramanların güçlerinin test edildiği, umudun incecik bir ipliğe bağlı olduğu ve Tolkien’in kaleminden çıkıp bütün dünyayı karanlığa boğmak isteyen en büyük kötülerin gezdiği çağa geri götürecek.

“Dizi göreceli bir barışın hüküm sürdüğü zamanlarda tanıdık ve tanımadık karakterleri, Orta Dünya’nın uzun zamandır korkulan kötüsünün yeniden ortaya çıktığı zamanda ele alacak. Dumanlı Dağlar’ın karanlık çukurlarından, muhteşem ormanlarıyla elf şehri Lindon’a ve nefes kesen ada krallığı Numenor’dan haritanın en uç köşelerine kadar ölümünden sonra efsaneleri yaratan krallıkların ve karakterlerin hikâyesini anlatacak.”

Amazon Stüdyoları tarafından ekrana taşınacak Yüzüklerin Efendisi dizisi 2 Eylül 2022 tarihinde izleyici ile buluşacak.

Siz Yüzüklerin Efendisi dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Geek Feed

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version