Menu
in

Kehanet Vaatleri: Mitolojiyle Zenginleşen Bilimkurgu Macerası

Kehanet Vaatleri ciltli baskısı ile raflarda. M. S. Asherson’ın kaleme aldığı bilimkurgu macerası, günümüzden binlerce yıl sonrasını konu alıyor. | ÖN OKUMA

M. S. Asherson’ın kaleme aldığı Kehanet Vaatleri, bilimkurgu okurlarını oldukça heyecanlı bir yolculuğa çıkarıyor. Günümüzden binlerce yıl sonra geçen macera ezoterik semboller, esrarengiz ırklar, rüya ulakları, düş kapanları ve mitolojiyle zenginleşen sıra dışı bir kurguyu okura sunuyor.

Kehanet Vaatleri kadim bir kehanetin günümüzden sekiz bin yıl sonrasında galaksi içinde yüzlerce yıldıza yayılmış olan, bilimsel ve teknolojik devriminin zirvesindeki insan ırkının kolektif algısının sosyolojik, ekonomik ve teolojik olarak nasıl yönlendirilebileceğini okuyucunun beğenisine sunuyor. Roman, kurgusu içinde bir yanda geometrik hızla artan teknolojinin doğal sonuçları olan gezegenler arası yeni halk sınıfları, uzay şehirleri, uzay korsanları, yeni nesil gezegen savunmaları, yıldız kapıları, bedenler arası bilinç transferi ve uzay-zaman örgüsü mühendisliği yer alırken, diğer yanda insanın bilinçaltındaki en derin gizemlerinin dışa vurumu olan kehanet, ezoterik semboller, esrarengiz metruk ırklar ve üst boyutlarda iletişim kuran telepatlar ile teknoloji ve ezoterizmi bir arada bulunduruyor.

Geçen yıl raflardaki yerini alan ve şimdiye dek 6 baskı yapan eserin ciltli versiyonu da bulunuyor. Kitap şömizini çıkarınca da arka tarafında bir harita okurları karşılıyor. Kitabın tanıtım yazısı ise şu şekilde:

- Reklam -

Kehanet Vaatleri – M. S. Asherson | Arka Kapak Yazısı

Kadim bir kehanet…

21. yüzyıldan binlerce yıl sonrası…

Yeni halk sınıfları, uzay korsanları, yıldız kapıları, bedenler arası bilinç transferleri ve kristal teknolojileri…

İnsanoğlu yüzlerce gezegene yayılmış ve galaksi içindeki dört büyük ırktan biri konumuna yükselmiştir. İnanç sisteminin merkezinde yer alan kadim bir kehanet, uzayın derinliklerinde yer alan metruk bir Yıldız Kapısının özgürlük ve gücün anahtarını sakladığını vaat etmektedir. Bilinç transferi sonucunda ortaya çıkan insan ırkının iki yeni sınıfı bu güce ulaşabilmek için büyük bir mücadeleye girişir. Yetenekli ve cesur bir uzay pilotu olan Dünyalı Simon’ı bu yolda zorlu bir macera beklemektedir.

M. S. Asherson’ın kaleme aldığı ezoterik semboller, esrarengiz ırklar, rüya ulakları, düş kapanları ve mitolojiyle zenginleşen sıra dışı bir bilimkurgu yolculuğuna hazır mısınız…

Editörlüğünü Elif Nihan Akbaş’ın üstlendiği kitabın kapak tasarımı Ahmet Türköz’e, grafik tasarımı da Adem Şenel’e ait. Toplam 392 sayfadan oluşan eserin ÖN OKUMAsı için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Kitabın konusunu sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Bilimkurgu Mikro Öyküler: Ümit Büyükyıldırım’dan 100 Adımlık Bir Macera

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version