Menu
in

Captain Marvel’dan İlk Eleştirmen Yorumları Geldi!

8 Mart 2019’da gösterime girecek Captain Marvel filmiyle ilgili ilk gösterim yapıldı ve eleştirmenlerden yorumlar gelmeye başladı!

Marvel Sinematik Evreni’nin beyaz perdede boy gösteren kahramanları arasına katılmasına kısa bir süre kala, Captain Marvel’ın ilk gösterimi gerçekleşti. Şanslı bir seyirci kitlesine yapılan ön gösterimin ardından gelen ilk yorumlar oldukça olumlu.

Captain Marvel’ı izleme fırsatını edinmiş şanslı grubun değindiği noktaların başında filmin Marvel Sinematik Evreni’nde ilk defa karşılaştıkları bir tona sahip olduğu geliyor. Marvel’in Captain Marvel karakteri üzerine uzun zamandır kafa yorduğunu ve filmin bizi büyük gürültü kopartması beklenen Avengers: Endgame’e bağlayacak yapım olduğunu düşününce, farklı bir ton seçilmesinin bilinçli bir tercih olduğu sonucuna varabiliriz.

Oyunculuğun da en çok övülen noktalardan biri olduğu görülen filme dair dikkat çeken bir diğer nokta da Brie Larson’ın karaktere yakıştığı şeklinde yapılan yorumlardı. Gerek filmin çekim sürecinde gerekse de yayınlanan fragmanların ardından Larson tercihi çokça tartışılmış ve Brie Larson’un Marvel’ın bugüne kadar yaptığı en kötü oyuncu seçimi olduğu şeklindeki yorumlar sosyal medyayı sallamıştı. Ön gösterim yorumları bu tartışmaya farklı bir perspektif getirecek gibi görünüyor.

- Reklam -

Filmin 90’larda geçen yapısının da Marvel evrenine farklı bir tat kattığı ve bu filmle birlikte tanışacağımız yeni karakterlerin evreni ciddi anlamda genişletip farklı hikayelerin önünü açtığı da düşülen notlar arasında.

Filmin yayın tarihi yaklaştıkça heyecan da artarak devam edecek gibi görünüyor. 8 Mart’ta vizyona girmesi beklenen filmde Captain Marvel rolünde Brie Larson, Nick Fury rolünde Samuel L. Jackson, Talos rolünde Ben Mendelsohn ve henüz açıklanmayan bir rolde Jude Law görev alıyor.

Ufuk Yasin Yurtbil

Hikaye anlatıcısı, okur-yazar-inceler, sinemasever, birincilik ödüllü amatör bir öykü yazarı, hayatı dolu dolu yaşamaya hevesli, öğrenmeye aç bir ruh. Meslekten inşaat mühendisi, doğuştan hayalperest, bir tutam bilimkurgu/fantastik kurmaca.

Yorum Yap

Exit mobile version