Menu
in

Thor: Love and Thunder Filminde Guardians of the Galaxy Üyeleri Yer Alacak

Thor: Love and Thunder filminde Guardians of the Galaxy üyelerinden Chris Pratt de yer alacak. Asgardians of the Galaxy gerçek mi oluyor?

Thor: Love and Thunder filminde Galaksinin Koruyucuları’nın karşımıza çıkacağı kesinleşti. Guardians of the Galaxy ekibinin diğer üyeleri için resmi haber henüz gelmese de Chris Pratt’in Star-Lord olarak filme katılacağı onaylandı. Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame’de Thor’un Koruyucular’la etkileşimleri filmlerin mizah taraflarının en güçlüleriydi.

Groot’u seslendiren Vin Diesel geçen aylarda Koruyucular’ın Thor 4 filminde görünebileceğini ağzından kaçırmış fakat Marvel’dan bir doğrulama gelmemişti. O zamanlar Avengers filmlerinde Thor’la en çok sahneyi paylaşan Rocket ve Groot’un filmde boy göstereceğini düşünmüştük. Bu ikilinin filmde olup olmayacağı henüz açıklanmadı.

- Reklam -

Avengers: Endgame’in sonunda Thor’la Star-Lord’u Benatar’ın kontrol merkezinde kimin lider olduğu konusunu tartışırken bırakmıştık. Bu bakımdan Star-Lord’un Love and Thunder’daki rolü nispeten küçük olabilir. Thor’un gemiden ayrılıp kendi macerasına gidişini filmin ilk sahnelerinden görebiliriz. O sahneler aynı zamanda Guardians of the Galaxy Vol. 3’e giriş olarak da kullanılabilir. THR’nin özel haberinde ayrıca diğer Koruyucular ve hatta Avengers’in de filmde yer alabileceği belirtiliyor.

Thor: Love and Thunder ile Birlikte 2021-2022 Kış Aylarında Toplam 3 Marvel Sinematik Evreni Filmi Göreceğiz

Chris Pratt’in filmdeki rolü ne kadar büyük olursa olsun ikilinin arasındaki komedi yaratma kimyasını bir kez de Taika Waititi’nin gözünden görmek kesinlikle heyecan verici. Thor: Love and Thunder’ın Star-Lord’dan daha büyük dertleri olduğunu da hatırlatalım. Yeni filmde Thor: Dark World’te seriden ayrılan Natalie Portman’ı yeniden Jane Foster olarak göreceğiz. Portman bu sefer Mighty Thor titrini üstüne alarak seriye yeni bir soluk getirmek için geliyor. Filmde ayrıca Valkyrie olarak Tessa Thompson ve filmin kötü adamını oynaması için Christian Bale de rol alacak. Oscar ödüllü Yönetmen Taika Waititi’nin Korg olarak döneceğini de hatırlatalım.

Thor: Love and Thunder’in çıkış tarihi de son ertelemelerle 11 Şubat 2022’ye oturtulmuştu. Bu tarih Spider-Man: Home Run’un yayınlanacağı 17 Aralık 2021’le Doctor Strange In The Multiverse of Madness’in yayınlanacağı 25 Mart 2022’nin tam ortası. Böylece 5 aylık süreçte 3 büyük Marvel filmi vizyona girecek.

Thor: Love and Thunder’dan sizin beklentileriniz neler? Natalie Portman’ın yeni rolü için neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Yorum Yap

Exit mobile version