Menu
in

Fast & Furious 9 Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

Hızlı ve Öfkeli serisinin dokuzuncu macerası Fast and Furious 9 için ilk fragman yayınlandı. Dominic Toretto bu sefer kardeşiyle yüzleşiyor.

Bugüne dek milyonlarca seyirciye ulaşan Hızlı ve Öfkeli dünyasının yeni macerası olan Fast & Furious 9 (Hızlı ve Öfkeli 9) filminden ilk fragman yayınlandı. Filmin adı aynı zamanda F9 olarak da geçiyor.

Universal’ın sokak otomobil yarışlarından dünya çapında olayların engellendiği büyük bir yapıma dönüşen aksiyon serisi, geçtiğimiz yıl çıkan spin-off filmi Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw ve 2019’un sonlarında Netflix’te başlayan animasyon serisi Fast & Furious: Spy Racers (Hızlı ve Öfkeli: Casus Yarışları) ile tam teşekküllü bir evrene dönüştü. Tabii hâlâ ana film serisi cazibesini koruyarak devam etmekte. Seri, yeni filmiyle önümüzdeki aylarda F9 adıyla bir kez daha sinemalarda olacak.

- Reklam -

Universal, F9 için pazarlamayı geçtiğimiz hafta itibarıyla başlatmış durumda. Fragmandan önce baba Dom’u ve ailesini gösteren kısa bir teaser sunan şirket ardından filmin posterini de yayınladı. Bununla birlikte fragmanın gösterimi için Miami’de özel bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik hem internet üzerinden canlı yayınlandı hem de birçok müzisyen sahne aldı ve ardından fragman gösterimi yapıldı.

Film için yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Fast & Furious 9 Fragman

Fast & Furious 9 Ne Zaman Vizyonda Olacak?

Dokuzuncu adım için serinin tecrübeli yönetmeni Justin Lin bir kez daha yönetmen koltuğuna oturdu. Başrolde her zaman olduğu gibi Vin Diesel var ve yeniden Dominic Toretto karakteriyle karşımıza çıkıyor. Yeni filmde John Cena, Dom’un küçük kardeşini canlandırıyor. Filmde oynadığı karakter usta hırsız, suikastçı ve yüksek performanslı bir sürücü olarak tanımlanıyor. Bununla birlikte daha önceki filmlerde öldüğünü gördüğümüz Han Seoul-Oh karakteri de geri dönüyor. Sung Kang’ın canlandırdığı karakter daha önce 6. filmin sonunda Jason Statham’ın canlandırdığı Deckard Shaw karakteri tarafından öldürülmüştü. Seride zaman çizelgesi karmaşık olduğundan bunu nasıl bağlayacakları da henüz belli değil.

Filmde aynı zamanda Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Lucas Black, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Charlize Theron, Helen Mirren ve Tyrese Gibson gibi isimler de yer alıyor.

Fast & Furious 9, 22 Mayıs 2020 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Spin-off’larına bile kavuşan seri yeni filmiyle de tutacak mı dersiniz?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Crow Yeniden Sinemaya Uyarlanıyor

* Transformers Evreni 2 Yeni Film ile Genişliyor

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version