Menu
in

Wednesday Yıldızları Jenna Ortega ve Percy Hynes White, Yeni Romantik Komedi Filminde Başrolde Yer Alacak

Wednesday dizisinin yıldızları Jenna Ortega ve Percy Hynes White, romantik komedi türündeki “Winter Spring Summer or Fall” filminin başrollerinde yer alacak.

Wednesday dizisi ile adını geniş çevrelere duyuran Jenna Ortega ve Percy Hynes White, Winter Spring Summer or Fall isimli romantik komedi türündeki yeni film ile tekrar bir araya gelmeye hazırlanıyorlar.

Netflix’te rekorlar kıran Tim Burton dizisi Wednesday, Addams Ailesi’nin bir spin-off’u olarak ortaya çıktı. Yayınlanmadan önce bile hayranlarca ilgi gören dizinin çıkışı oldukça ses getirdi. Şimdi herkes kanalın vereceği resmi bir kararla olası 2. sezonu bekliyor. Henüz bu konuda resmi bir karar çıkmamış olsa da, Netflix’in 2. sezon onayını çoktan verdiği, sadece Tim Burton’dan olumlu geri dönüş beklediği varsayılıyor. Üstelik 2. sezonda Addams Ailesi’ne daha çok yer verilmesi bekleniyor.

Şimdi de, dizinin başrolünde yer alan ve Wednesday’i canlandıran Jenna Ortega ile Xavier karakterine hayat veren Percy Hynes White, farklı bir sinema filminde buluşuyor.

- Reklam -

Filmin yönetmeni Tiffany Paulsen tarafından paylaşılan bazı bilgilere göre, yapım için çekimler çoktan başlamış durumda ve şu anda Utah’ta devam ediyor. Holidate’in senaristi olarak tanınan yönetmen, sosyal medya hesabından projenin gelişimiyle ilgili bilgiler paylaştı ve çekimlerin Utah’ın Salt Lake City’sinde başladığını, ayrıca görüntü yönetmeni ve yaratıcı ortağı Graham Robbins ile çalışmaktan minnettar olduğunu da duyurdu.

Jenna Ortega ve Percy Hynes White, “Winter Spring Summer or Fall” Filminde Birbirlerine Aşık Olan İki Farklı Liseli Karakteri Canlandıracak

Winter Spring Summer or Fall’da Jenna Ortega Remi karakterini, Percy Hynes White ise Barnes karakterine hayat verecek. Oyuncu kadrosunun geri kalanı henüz bilinmiyor. Filmin çıkış tarihi konusunda da bir bilgi bulunmuyor.

21 yaşındaki Hynes White, Popternative ile yaptığı röportajda şunları söylemişti:

“Jenna ile çalışmayı seviyorum. Şu anda Utah’ta yaptığım film de onunla. Birlikte eğlenceli vakit geçiriyoruz.”

Filmle ilgili ayrıntılar henüz netleşmemiş olsa da, Just Jared’a göre “son sınıflarının kışında tesadüfen tanışan çok farklı iki genç” olan Remi ve Barnes’ı konu alıyor. İkili bir yıl boyunca hayatlarını sonsuza dek değiştirecek dört günü birlikte geçiriyorlar.

İkilinin Wednesday dizisindeki uyumunu nasıl bulmuştunuz? Tekrar bir araya gelecek olmaları hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Hitc

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version