Menu
in

Laura Dern, Jurassic World 3 İçin Oldukça Heyecanlı

Laura Dern, Jurassic World 3 filminde karakteri Ellie Sattler’ı tekrar canlandıracağı için fazlasıyla heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Jurassic Park filminde sert bir feminist olan Ellie Sattler’ı yeniden canlandırmak ünlü oyuncu Laura Dern‘i fazlasıyla heyecanlandırmış durumda. Dern, ikonlaşan paleobotanist karakteriyle ilk olarak 1993 Spielberg yapımı Jurassic Park’ta izleyiciyle buluştu. Daha sonra Jurassic Park 3’te küçük bir rol ile geri dönen oyuncunun hayranları Jurassic Park 4’ün duyurulmasından beri onun geri dönüşünü bekliyordu. Ellie Sattler karakteri Jurassic World üçlemesinin son filmi için nihayet geri dönüyor.

Önümüzdeki yıl ortasında beyaz perdedeki yerini alacak Jurassic World 3 hakkında şu noktada çok fazla şey bilinmiyor. Filmin anlatacağı hikâye sır gibi saklansa da şunu biliyoruz: Yeni film Jurassic World: Fallen Kingdom yapımındaki melez dinozorlara yer vermeyecek. Filmin yönetmenliğini 2015’te Jurassic World’ü de yöneten Colin Trevorrow üstlenirken Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard da son film için sahnedeki yerlerini alacaklar.

- Reklam -

Şu anda oldukça popüler olan iki oyuncunun üçlemenin finali için bir araya gelmesinin heyecanı bir yana, hayranlar Sam Neill, Jeff Goldblum ve Laura Dern’in dönüşünden dolayı bir hayli heyecanlı. Fakat heyecanlı olan sadece hayranlar değil, Laura Dern de efsanevi karakterini yeniden canlandıracağı için oldukça heyecanlı.

Dern, Karakterini Aksiyon Sinemasında Bir İlk Olarak Görüyor

IMDb ile yaptığı röportajda Laura Dern, Ellie Sattler’ı ne kadar sevdiğini ve onunla beraber büyüdüğünü dile getirdi. Çokça çocuk ve genç kızın rol modeli haline gelen karakterinin aksiyon sinemasındaki ilk feminist karakterlerden biri olduğunu belirtti. Ellie Sattler olgusunun şu an geldiği noktadan memnun olduğunu söylerken Neill ve Goldblum ile tekrar çalışmanın da onun için keyif verici olduğunu ekledi.

Dern’in en ünlü rolü hala Ellie Sattler olsa da Jurassic Park günlerinden sonra da çok başarılı bir kariyer çizgisi oluşturdu. Dern, 1992’de Rambling Rose ve 2015’te Wild filmlerindeki performanslarıyla En İyi Yardımcı Oyuncu dalında Oscar’a aday olmuştu. Ünlü oyuncu bu yıl da Marriage Story’deki rolüyle tekrar En İyi Yardımcı Oyuncu Oscar’ına aday gösterildi.

Marvel Sinematik Evreni‘ndeki Grandmaster karakteriyle de gündemde olan Jeff Goldblum ise yönettiği Little Surprises filmiyle En İyi Kısa Film dalında 1996’da Oscar adaylığı almıştı. Üçlüden Sam Neill’in ise başarılı kariyerine rağmen Oscar adaylığı bulunmuyor. Yine de bu üçlünün Jurassic World serisinin finali için geri dönüyor olması hayranları şimdiden heyecanlandırmış durumda.

Film, 11 Haziran 2021 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Siz ne düşünüyorsunuz? Bu üçlü Jurassic World serisinin finalini daha anlamlı hale getirebilir mi?

Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın!


* The Matrix 4 Kadrosuna Bir “Dünya Güzeli” Katılabilir

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Koç

1998’in sonbaharında, İstanbul’da dünyaya gözlerini açan yazar hala doğduğu semtte yaşamakta. Küçük dünyaların büyük hayalcisi olması nedeniyle zaman zaman kabına sığamıyor. Eskinin öğretmen lisesi şimdininse Çapa Fen Lisesi’nde okurken lise fanzinine yazdığı şiirlerle ilk eserlerini okuyucuya sunmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Matematik Mühendisliği okurken aynı zamanda da edebiyat ve sinemayla ilgileniyor. Gezmeyi, izlemeyi ve yazmayı bir bütün haline getirdiği eserler verme hayali içerisinde yaşarken şimdilik sadece sitelere birkaç haber yazmakla yetiniyor.

Yorum Yap

Exit mobile version