Menu
in ,

Ninja Kaplumbağalar Animasyon Filmi Geliyor

Ninja Kaplumbağalar animasyon filmi olarak bir kez daha beyaz perdeye geliyor. Seth Rogen imzalı proje Warner Bros. ve Nickelodeon ortak yapımı olacak.

Ninja Kaplumbağalar yeni maceraları için beyaz perdeye dönüyor. Proje Nickelodeon Animation’la birlikte Seth Rogen (This is The End, Superbad), Evan Goldberg (Sausage Party, Neighbors) ve James Weaver’in (50/50, Long Shot) başında bulunduğu Point Grey Pictures tarafından hayata geçirilecek.

Ninja Kaplumbağalar filmini bu yılın ilerleyen dönemlerinde vizyona girecek olan Connected filminde yönetmenlik koltuğunu Michael Rianda’yla paylaşan Jeff Rowe yönetecek. Yapımın senaryosu Neighbors filminin senaristi Brendan O’Brien hazırlayacak. Yeni Ninja Kaplumbağlar filmi Nickelodeon’un ilk sinema filmi olacak. Stüdyo daha önce 2012 yılında bir Ninja Kaplumbağalar çizgi dizisi hazırlamıştı, filmin çizgi diziyle bağlantılı olması bekleniyor.

Nickelodeon ayrıca geçtiğimiz sene Ninja Kaplumbağalar’ın Yükselişi adlı yeni bir çizgi dizi çıkartarak hayranları mutlu etmişti. Bu çizgi dizinin devamı olacak bir başka animasyon film için Netflix’le anlaşmaya varıldı.

- Reklam -
Ninja Kaplumbağalar’ın Yükselişi

1984’te Kevin Eastman ve Peter Laird’in yayınladığı bağımsız çizgi romanla dünyaya merhaba diyen dört Genç Mutant Ninja Kaplumbağa, 80’lerin ilerleyen dönemlerinde çizgi dizilerine kavuşarak esas ünlerini kazanmıştı. Pek çok filmden sonra da en son Michael Bay’in yapımcılık koltuğuna oturduğu live-action filmlerle beyaz perdeye taşınmıştı.

Ninja Kaplumbağalar Animasyon Filmi Çıkış Tarihi Henüz Açıklanmadı

Michael Bay’in yapımcılığını ve Dave Green’in yönetmenliğini yaptığı iki live-action filmin başrollerinde Megan Fox, Will Arnett ve Stephen Amell oynamıştı. İkisi de eleştirmenler tarafından negatif yorumlarla karşılanan filmlerden ilki yarım milyar dolara yakın gişe başarısı göstermişti. İkinci filmin 200 milyon dolara yakın performansı seriyi noktalamıştı.

ViacomCBS’in Çocuk ve Aile İçerikleri departmanının menajeri Brian Robbins filmle ilgili heyecanını şu sözlerle belirtti:

“Seth, Evan ve James’in dehalarını Ninja Kaplumbağalar’ın alametifarikası mizahı ve aksiyonuyla birleştirince Kaplumbağlar’ın sadece sinemada değil bütün mecralarda yeni bir döneme girecektir. Ellerinden çıkacak eser için heyecanlıyım. Ramsey Naito ve ekibinin de Nickelodeon Animation Studios’ta bu ilk animasyon filmle birlikte yepyeni bir sayfa açacak olmaktan heyecan duyduklarının farkındayım.”

Ninja Kaplumbağalar’ı yeniden büyük ekranda görecek olmaktan heyecanlı mısınız? Filmden beklentileriniz neler? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bekliyoruz.


* Doctor Doom, Thanos Sonrası Marvel Sinematik Evreni’nin En Büyük Kötüsü Olabilir

Kaynak: hollywoodreporter

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Yorum Yap

Exit mobile version