Menu
in

Rami Malek Dönüm Noktasını Anlattı: “Pizza Kutularına Fotoğrafımı Eklerdim”

Rami Malek, yaşamındaki dönüm noktasını anlattı. Oscar ödüllü oyuncu, kariyerinin pizza kuryeliği yaptığı dönemde nasıl değiştiğinden bahsetti.

Rami Malek, hayatının değiştiği dönüm noktasını anlattı. Oscar ödüllü oyuncu, katıldığı bir programda kariyerinin pizza kuryeliği yaptığı dönemde nasıl değiştiğinden bahsetti.

Tam adı Rami Said Malek olan Amerikalı oyuncu ve yapımcı, özellikle ilk sezonu 2015 yılında yayınlanmaya başlayan Mr. Robot adlı dizi ile tanındı. Her ne kadar öncesinde farklı dizi ve sinema filmi projelerinde yer almış olsa da, asıl ününü bu dizide canlandırdığı hacker Elliot Alderson karakterine borçluydu.

Yine de kendisine dünya çapında şöhret kazandıran ve birçok ödül almasını sağlayan yapım 2018 çıkışlı Bohemian Rhapsody oldu. Filmde hayat verdiği Freddie Mercury karakteri sayesinde Oscar Ödülü, Altın Küre Ödülü, Ekran Oyuncuları Derneği Ödülü ve En İyi Erkek Oyuncu BAFTA Ödülü dahil olmak üzere En İyi Erkek Oyuncu ödüllerinin hemen hemen hepsini topladı.

- Reklam -

Tüm bu gelişmelerin ardından Nisan 2019’da, Daniel Craig’li son James Bond filmi olan No Time to Die’da kötü adamın Rami Malek olacağı açıklandı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle defalarca ertelenen Ölmek İçin Zaman Yok, nihayet vizyona girdi. Filmin tanıtımı amacıyla farklı programlara konuk olan Rami Malek de, oyunculuk kariyerinin nasıl başladığını anlattı.

Rami Malek Pizza Kutularına Fotoğraflarını Koyuyordu

James Corden’ın programına Daniel Craig ile birlikte konuk olan yıldız oyuncu, pizza kuryeliği yaptığı yıllardan bahsetti. Oyuncu o yıllarda dağıtımını yaptığı pizza kutularına, çektirdiği ve toplu halde bastırdığı fotoğraflarını da iliştirdiğini itiraf etti. Uzun bir süre boyunca fotoğraflara hiçbir geri dönüş alamadığını ancak bu ısrarını sürdürdüğünü ifade eden 40 yaşındaki oyuncu, “Kaybedecek bir şeyim yoktu” ifadelerini kullandı.

Ucuz olduğu için 500 tane bastırdığı bu fotoğraflarının 420 tanesinin hâlâ kendisinde söyleyen Rami Malek, uzun süre sonra nihayet bir reklam filmi için arandığını söyledi. Sadece reklam filmlerinde değil aynı zamanda film ve dizilerde de yer almak istediğini belirten Malek, kendisini arayan cast direktörü Mara Casey’e Warner Bros. stüdyolarına 15 dakika uzaklıkta olduğunu ve hemen gerekli deneme çekimleri için gelebileceğini ifade etti.

Sonunda ısrarlı çabaları ile hayalini gerçekleştiren oyuncu, ilk olarak 2004 yılında yayınlanmaya başlayan Gilmore Girls adlı dizinin bir bölümünde küçük bir rol aldı.

Rami Malek’in oyuncu olma çabası hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Oyunculuğunu beğeniyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Daily Mail

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version