in

Mr. Robot Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti

Başrolünde Oscar ödüllü Rami Malek’in yer aldığı Mr. Robot dizisi, 4 sezonun ardından final yaparak ekranlara veda etti.

Mr. Robot
- Reklam -
- Reklam -

Başrolünde Oscar ödüllü Rami Malek’in yer aldığı Mr. Robot dizisi, bu hafta yayınlanan 4. sezon 13. bölümüyle ekranlara veda etti.

2015-2019 yılları arasında Amerikan kanalı USA Network’te yayınlanan ve daha ilk sezonuyla kendisine has bir izleyici kitlesi edinen Mr. Robot, 46 bölümün ardından hikâyesine noktayı koydu.

Psikolojik gerilim ve dram türlerindeki dizi, Rami Malek tarafından canlandırılan Elliot Alderson adlı karakterin sosyal anksiyete bozukluğu ve klinik depresyonla boğuşurken bir yandan da içine girdiği siber güvenlik ve hack dünyası arasındaki macerasını konu alıyordu.

- Reklam -

Homecoming, Comet ve Briarpatch gibi yapımların altında imzası bulunan Sam Esmail tarafından yaratılan dizi IMDb’de yaklaşık 300 bin kişi tarafından oylanırken 8,5 puanlık ortalamayla kendisine güzel bir yer buldu.

mr. robot s04

Bohemian Rhapsody’deki performansıyla Oscar ödülü alan Rami Malek, şu sıralar yeni James Bond filmi No Time to Die ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

38 yaşındaki Malek, dizinin yaratıcısı Sam Esmail’in yapımı sonra erdirme kararını doğru bulduğunu belirtirken Sam’e gönülden inandığını da sözlerine eklemişti. Malek sezon finalini, vurucu, unutulmaz duygusal ve hikâyeyi en iyi şekilde bitirecek bir son olarak tanımlamıştı.

Rami Malek, diziyle birlikte En İyi Erkek Başrol Emmy’sini almış ve Altın Küre’ye aday gösterilmişti. Dizinin de çeşitli Emmy, Altın Küre adaylıkları mevcut.

- Reklam -

Mr. Robot Dizisinden Duygulandıran Veda

Başarılı bir ilk sezon sonrası düşüşe geçen yapım, iptal ihtimaline rağmen üçüncü sezon onayını almayı başarmış ve dikkat çeken bir performans sergilemişti. Serinin son sezonu olarak 4 ise Ekim 2019’da başlamış ve 22 Aralık’a dek devam etmişti.

Dizinin final sezonu hem eleştirmenlerden hem de hayranlardan adeta tam not alarak bu güzel yolculuğu adeta tam tadında noktalamayı başarmıştı.

mr robot rami malek veda 4

Yapımda Rami Malek’e Christian Slater, Portia Doubleday, Carly Chaikin ve Martin Wallström gibi isimler eşlik ediyor.

Mr Robot 4. sezon fragmanını buradan izlemeniz mümkün.

Peki ya siz Mr. Robot dizisini takip ediyor muydunuz? Dizinin final sezonunu ve son bölümünü beğendiniz mi? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* The Witcher: Romanlardan Diziye Epik Bir Hikâye

* Anne Rice Uyarlaması The Vampire Chronicles Dizisi Sahipsiz Kaldı

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for AeroKnight-sama AeroKnight-sama dedi ki:

    Of of mükemmeldi mükemmel.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Witcher

The Witcher 2. Sezonda Zaman Sıçramaları Sürecek

Halide Edib Adıvar Heyula

Halide Edib Adıvar’ın “Heyula”sı Yeniden Aramızda Dolaşıyor