in

Prodigal Son, Tam Sezon Onayı Aldı

Fox’un yeni suç drama dizisi Prodigal Son yayına devam ederken yeni bölüm takviyesi aldı. Dizinin ilk sezonu 22 bölümden oluşacak.

Prodigal Son
- Reklam -
- Reklam -

İddialı diziler birbiri ardına gelmeye devam ediyor. Fox kanalının yeni dizisi Prodigal Son, çıkışından önce uyandırdığı heyecana yaraşır şekilde önemli bir hayran kitlesi yakaladı. Kanal da bu durumun farkına varıp sezonun tamamı için onayı verdi. Yeni eklenen dokuz ekstra bölümle birlikte ilk sezon 22 bölüme tamamlanmış oldu.

23 Eylül’de gösterilmeye başlanan dizinin en son 3. bölümü yayınlandı. Dizi, henüz daha sezonun başındayken uzun bir ilk sezon garantisi almış oldu.

Prodigal Son yalnızca oyuncuları değil, konusu itibarıyla da ilgi çeken bir yapım. Dizi, yirmiden fazla kişiyi katletmiş bir seri katil olan Cerrah lakaplı babasının etkisiyle katillerin nasıl hareket edeceğini çok iyi bilen Malcolm Bright adında bir suç psikoloğunu konu ediniyor. Malcolm’un, keskin zekasıyla olayları çözmede polise yardım edişini izlerken ailesinin hayatına da tanık oluyoruz.

- Reklam -

Dizinin Oyuncu Kadrosunda Birçok Tanıdık İsim Var

Zeki ruhbilimciyi canlandıran ve The Walking Dead dizisinden tanıdığımız Tom Payne’in yanı sıra, babası rolünde ödüllü oyuncu Micheal Sheen’i de görüyoruz. Ayrıca ilerleyen bölümlerde Bellamy Young, Oscar adayı Lou Diamond Philips, Aurora Perrineau, Halston Sage, Frank Harts’ı da ilginç rollerde göreceğiz.

- Reklam -

Dizinin ilgi çeken hikâyesiyse Chuck ve Deception dizilerinden tanıdığımız Chris Fedak ile Sam Sklaver tarafından kaleme alınıyor. Bu ikili, aynı zamanda dizinin yaratıcı koltuğunu da paylaşıyor. Fox Entertainment’ın ortak yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Lee Toland Krieger oturuyor.

Suç ve drama türündeki Prodigal Son’ın yeni bölümü 14 Ekim 2019 tarihinde yayınlanacak. Dizinin yeni sezon onayı almasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Joker

Joker IMDb’ye Hızlı Bir Giriş Yaptı

Nobel Edebiyat

Nobel Edebiyat Ödülü Kazananları Belli Oldu