in

Jean-Christophe Grangé Yeni Gerilim Romanı “Son Av” ile Karşımızda

Jean-Christophe Grangé yeni romanı Son Av ile geliyor. Polisiye ve gerilim türlerinin sevilen yazarı, okuru yeni bir maceraya davet ediyor.

Jean-Christophe Grangé - Son Av
- Reklam -
- Reklam -

Fransız yazar ve senarist Jean-Christophe Grangé, ülkemizde ve dünyada en çok okunan polisiye-gerilim romanlarının altında imzası bulunan bir isim. Yazar, geçen yıl Ölüler Diyarı adlı kitabı için Türkiye’ye de gelmişti. Şimdiyse son romanı “Son Av” Türkçe raflarındaki yerini almaya hazırlanıyor.

Orijinal dilinde La Dernière Chasse adıyla Nisan 2019 tarihinde yayınlanan Son Av, bir yıldan kısa bir süre içerisinde Türkçe raflarındaki yerini alıyor. Eser, diğer Grangé kitaplarında olduğu gibi Doğan Kitap etiketiyle karşımıza çıkıyor.

Son Av – Jean-Christophe Grangé | Arka Kapak

Jean-Christophe Grangé - Son Av
ARA ORMAN’DA SON AV BAŞLADI… ARDINDA HİÇBİR İZ BIRAKMAYAN AVCI KİM?

- Reklam -

Komiser Niémans, yardımcısı Ivana Bogdović’le Alsace bölgesinde işlenen vahşi bir cinayeti çözmeye gider. Kendi karanlık geçmişlerini de yanlarında götüren iki polis, Kara Orman’da saklanan bir sırrın peşine düşerler. Kızıl Nehirler’in başkahramanı Niémans’ın dönüşünü müjdeleyen Son Av, kökeni Nazi Almanyası’na kadar giden sürprizlerle dolu bir gerilim…
Eserden tadımlık bir ÖN OKUMA okumak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Kızıl Nehirler, Taş Meclisi, Siyah Kan ve Şeytan Yemini gibi uzun zaman çoksatanlar listelerinden inmeyen Jean-Christophe Grangé; yeni romanı Son Av ile okurun karşısına çıkıyor.

Yazarın diğer pek çok kitabını dilimize kazandıran Tankut Gökçe tarafından Türkçeleştirilen eser 304 sayfadan oluşuyor. Son Av kitabını Hülya Balcı yayıma hazırlıyor. Romanın kapak tasarımı ise Serkan Yolcu’ya ait.

Doğan Kitap tarafından yayımlanan eser Şubat 2020 sonlanmadan raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Jean-Christophe Grangé Kimdir?

1961 yılında Fransa’nın Boulogne-Billancourt şehrinde doğan Jean-Christophe Grangé, kitaplarıyla 30’dan fazla dildeki okura ulaştı. Uzun yıllar gazetecilik yapan Grangé, ilk romanı Leyleklerin Uçuşu’nu 1994 senesinde yayımladı.

İkinci romanı Kızıl Nehirler, yazarı Fransa’nın en popüler isimlerinden birisi yaptı. 2000 yılında aynı kitap Mathieu Kassovitz yönetmenliğinde sinemaya uyarlandı. Filmde Jean Reno ve Vincent Cassel gibi önemli oyuncular yer aldı.

- Reklam -

Jean-Christophe Grangé

Jean-Christophe Grangé üçüncü romanı Taş Meclisi ile artık bir fenomen haline dönüşmüştü. Yazarın eseri Fransa’da kısa zamanda 150 binden fazla sattı. O tarihten beri de Grangé ismi polisiye ve gerilim türlerinin önemli yazarlarından olarak anılıyor.

Yazarın ülkemizde yayımlanan kitaplarının sıralı listesine şuradan göz atabilirsiniz.

Peki siz yazarın kitaplarını takip ediyor musunuz? Son Av’ı okuma listenize aldınız mı? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Korku Filmlerinin Emekli Oyuncularıyla Mektup Arkadaşı Olun!

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Sayfa sayısına göre fiyat biraz yüksek olmuş, ama muhtemelen kitabı alacağım. Zira Grange’ın romanlarını seviyorum.

  2. Avatar for Herhangibiri Herhangibiri dedi ki:

    Yok artık. YOK ARTIK. Niemans geri dönüyor. Kızıl Nehirleri orta sonda iken okumuştum ve çok etkilenmiştim ve hala da yazarın en sevdiğim kitabıdır. Bunu öğrenmek çok iyi oldu.

  3. Avatar for alper alper dedi ki:

    Gerilimin efendisi Grange’in Kızıl Nehirler romanının “esas oğlanı” Komiser Niemans ile ilgili yazmayı planladığı 3 romandan 2. Son Av romanını okudum. 300 sayfa olan kitabın ortalarından itibaren az çok hikayenin nereye doğru ilerlediği, nasıl sonuçlanacağı anlaşılıyor gibi ama yine de tüm kitabı hatta olaylar sonuçlandıktan sonra Niemans ve yardımcısı Ivana’nın geçmişleri ile ilgili kısa olan bölümleri de merakla okudum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Patara Antik Kenti

2020 Senesi Patara Yılı Olarak İlan Edildi

Ayfer Kafkas - Yeni

Ayfer Kafkas Polisiye Romanlarına Yeni Yayınevinde Devam Ediyor