Menu
in

Terminator: Dark Fate Filminin Çıkış Tarihi Kesinleşti

Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton’ın eski rollerini canlandıracağı Terminator: Dark Fate, kasım başında bizlerle!

James Cameron yaklaşık bir ay önce üstünde çalıştıkları yeni Terminatör projesinin Terminator: Dark Fate olduğunu söylemişti. Bu isim resmi olarak yerini aldı. Filmin çıkış tarihi de kesinleşmiş oldu.

Film hakkında yapılan bir söyleşide şöyle demişti:
“Dark Fate diyoruz buna, Terminator: Dark Fate yani. Yani en azından çalışırken adlandırdığımız şey bu”
Anlaşılan bu isim yeterli geldi zira 1 ay sonra isim onayını verdiler. Bu onay ile birlikte filmin çıkış tarihi de netleşti. Terminator: Dark Fate filmini 1 Kasım 2019 günü izleyeceğiz. O hafta sinemalar oldukça yoğun olacak çünkü aynı gün Charlie’s Angels filmi de çıkıyor. İki efsaneden hangisi büyük ilgiyi kapacak merak konusu.

Terminator: Dark Fate Deadpool‘un yönetmeni Tim Miller‘ın ellerinde. Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton‘u eski rollerinde göreceğiz. Yeni oyuncular olarak Mackenzie Davis ve Natalia Reyes‘in yanına yeni Terminatör olarak Gabriel Luna da katılacak. James Cameron daha önceleri bu film ile kendisinin ilgilenmeyeceğini söylemişti. Ancak bunun Arnold Schwarzenegger bunu yalanlayarak kendisinin film ile oldukça içli dışlı olduğunu dile getirdi.

- Reklam -

Judgment Day‘in devamı niteliğinde olan Terminator: Dark Fate yeni bir üçlemenin ilk filmi olacak. 1 Kasım 2019 gününü heyecanla bekliyoruz!

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Yorum Yap

Exit mobile version