Menu
in

Vanessa Hudgen, “Bad Boys 4” Filminde Eski Rolüne Geri Dönecek

Vanessa Hudgen, “Bad Boys 4” filmi ile Kelly rolünü yineleyecek. Ünlü aktris, aksiyon ve komedi serisinin yeni yapımında Will Smith ve Martin Lawrence’a eşlik edecek.

Vanessa Hudgen, Bad Boys 4 ile seriye geri dönen oyuncular arasına katıldı. Oyuncu, bir önceki filmde olduğu gibi Will Smith ve Martin Lawrence’a eşlik edecek.

Bad Boys for Life’ın başarısının ardından Will Smith ve Martin Lawrence’ın dördüncü film için geri dönecekleri şubat ayının başında açıklanmıştı. Şimdi de sadece ikilinin geri dönmeyeceği ortaya çıktı. Deadline, Vanessa Hudgens’in Bad Boys 4 için üçüncü filmdeki rolüyle geri döneceğini bildirdi.

Hudgens, Bad Boys for Life’ta her zamanki romantik komedi rollerinden uzaklaşarak izleyicilerin onu hiç görmediği bir şekilde, Smith ve Lawrence’ın yanındaki çatışmaların ortasında yer alıyor. Filmde Advanced Miami Metro Operations (A.M.M.O.)’da silah uzmanı olan Kelly adlı karakteri canlandırıyor. Bad Boys 4’ün hikâyesi şu anda sır gibi saklanıyor ancak üçüncü film, ekibin A.M.M.O.’nun kontrolünü ele geçirdiği şekilde sona ermişti. Bu nedenle Hudgens’ın karakterinin yardım etmek için hâlâ ortalıkta dolaşıyor olması mantıklı.

- Reklam -

Hudgens daha çok Disney’in High School Musical üçlemesindeki çıkış rolü ile tanınan bir isim. Ayrıca Netflix’te The Princess Switch ve The Knight Before Christmas gibi filmlerde yer alarak başarısını sürdürdü. Bad Boys for Life öncesi Sucker Punch ve Polar gibi aksiyon filmlerinde de rol aldı. Diğer büyük rolleri arasında tick, tick… BOOM! ve Spring Breakers bulunuyor.

Vanessa Hudgen, “Bad Boys 4” Öncesi de Aksiyon Filmlerinde Rol Almıştı

Bad Boys 4, bir önceki filmi de yöneten Adil El Arbi ve Bilall Fallah tarafından yönetiliyor. Senaryo koltuğunda ise yine Chris Bremner yer alıyor. Arbi ve Fallah ikilisi geçen aylarda Warner Bros. Discovery tarafından iptal edilen Batgirl’ün yönetmenliğini de üstlenmişlerdi. İkilinin Koronavirüs öncesi vizyona giren filmi küresel gişede 426 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etmişti. Arbi ve Fallah ayrıca Ms. Marvel, Snowfall ve övgü toplayan Rebel filminin yönetmenliğini yaptı.

Bir önceki yılda Chris Rock’a attığı tokat ile hatırlanan Will Smith yeni filmde sadece başrol oynamayacak, aynı zamanda Jerry Bruckheimer, Doug Belgrad ve Chad Oman ile birlikte yapımcılık yapacak. Lawrence ayrıca hem yıldız hem de baş yapımcı olarak çifte görev yapacak. Bad Boys 4’ün diğer baş yapımcıları James Lassiter, Mike Stenson, Barry Waldman ve Jon Mone olacak.

Bad Boys 4 duyurusu hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce Smith’in tokat olayından sonra üçüncü film kadar başarılı olacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version