Menu
in

Kayıp Rıhtım Okurları Soruyor

Kayıp Rıhtım edebiyat dünyasının değerli isimleriyle okur arasındaki perdeyi aralıyor. Rıhtım okurları soruyor, “onlar” cevaplıyor. “Kimler, ne zaman, nerede?!” mi diyorsunuz? Her şeye hazırlıklı olmakta fayda var!

Soruyor, ama neyi ve kime? Kayıp Rıhtım ekibi olarak yine ortalığı karıştırmaya geliyoruz. Üstelik işler bu defa biraz daha interaktif!

Sadık Rıhtım takipçilerinin bildiği üzere bu mecra her daim okurlarıyla birlikte var oldu. Yıllar süren forum geleneğinden asla vazgeçmedi ve hatta -tam da öldü dendiği anda- forumu bir adım daha ileri taşıyarak bambaşka bir seviyeye ulaştırdı.

Peki neden mi bahsediyoruz? Kimsenin aracılığına ihtiyaç duymadan, doğrudan siz soracaksınız, onlar cevaplayacak. Kimler mi? Yazar, editör, çevirmen, çizer, yayıncı dostlarımız. Edebiyat dünyamızın bel kemikleri. Nerede mi? Hayır, bunu çoktan anladınız.

- Reklam -

Formatımız kısaca şöyle: Rıhtım okurlarının severek takip ettiği yazar, editör ve çevirmenler, belli bir zaman aralığında, forumda onlara özel olarak hazırlanan başlıklara konuk olup merak ettiğiniz soruları cevaplayacak. Kayıp Rıhtım böylece edebiyat dünyası ve okur arasındaki perdeyi sonuna kadar kaldıracak!

Şimdilik yerli isimlerle başlayacağımız bu proje, zamanla nerelere sürüklenir, bilinmez. Ancak sürprizlere hazırlıklı olmanız gerektiğini söylememize gerek olmadığını düşünüyoruz.

Hemen şuradan forumlarımızdaki yerinizi almayı ve bu başlık altında, Rıhtım’da ağırlamak istediğiniz isimleri yorumlarınızda belirtmeyi unutmayın.

Gözünüz dalgalı sularda olsun!

Yorum Yap

Exit mobile version