Menu
in

Haftanın Kitabı #132 | Anlaşıldı, Tamam – Roald Dahl

Bu hafta önereceğimiz kitap savaş pilotlarının tuhaf hayatlarını ve deneyimlerini, havada her an ölümle burun buruna nasıl yaşadıklarını, heyecan ve mizah dolu öykülerde resmediyor.

Künye

Yazar: Roald Dahl
Kitap: Anlaşıldı, Tamam
Çeviri: Berrak Göçer
Yayınevi: Can Yayınları
Sayfa sayısı: 168


Anlaşıldı, Tamam | Tanıtım

Sıra dışının krallığına hoş geldiniz!

Casus, savaş pilotu, çikolata tarihçisi ve tıbbi buluşlar yapan bir mucit. Roald Dahl, yazdığı kitaplar kadar renkli bir yazar. Charlie’nin Çikolata Fabrikası ve diğer çocuk kitaplarıyla tanınan Dahl’ın yetişkinlere anlattığı hikâyeler de bir o kadar sihirli.

- Reklam -

Düşen uçaklar, silah arkadaşlarının yolunu gözleyen askerler, savaşın akıl almaz cinnet hali… İkinci Dünya Savaşı’nda pilot olarak görev yapan Dahl, Anlaşıldı, Tamam’da savaş pilotlarının tuhaf hayatlarını ve deneyimlerini, havada her an ölümle burun buruna nasıl yaşadıklarını dehşetli ve karanlık, heyecan ve mizah dolu öykülerde resmediyor.

Anlaşıldı, Tamam, dünyayı kuşbakışı seyreden deneyimli bir pilotun gözünden, insanların içindeki iyiliğin ve kötülüğün savaşta ne şekillerde ortaya çıktığına dair sürükleyici ve çarpıcı bir derleme. Kemerlerinizi bağlayın!


* Roald Dahl Öyküleri “Anlaşıldı, Tamam” ile Devam Ediyor

* Haftanın Kitabı olarak belirlediğimiz tüm eserler için tıklayın.

Yorum Yap

Exit mobile version