Menu
in ,

Hayley Atwell ve Jonathan Bailey, “Heartstopper”ın 3. Sezonuna Katıldı

Heartstopper 3. Sezon yıldız isimleri kadrosuna katıyor. Hayley Atwell, Jonathan Bailey ve Eddie Marsan Netflix’in gençlik dizisinde yer alacaklar.

Netflix’in fenomen dizisi Heartstopper, 3. sezonuyla hayranlarına büyük sürprizler hazırlıyor. Yapım, yeni bölümlerinde Hayley Atwell, Eddie Marsan ve Jonathan Bailey gibi ünlü isimlere ev sahipliği yapacak.

Heartstopper, iki Britanyalı gencin okul yaşamı ve birbirlerine duydukları hisleri konu alıyor. Alice Oseman’ın aynı isimli grafik romanından uyarlanan dizinin yeni sezonunun çekimleri tamamlandı ve ekim ayında Netflix’te yayınlanacak.

Hayley Atwell, Marvel Sinematik Evreni’nde Peggy Carter karakteriyle akıllarda yer edinen bir isim. Son olarak Mission: Impossible – Dead Reckoning filminde rol alan oyuncu, üçüncü sezonda Nick Nelson’ın teyzesi Diane karakterini canlandıracak. Diane, Nick’e yazın Menorca’da bir tatil sırasında ilişkisi hakkında önemli tavsiyeler verecek.

- Reklam -

Eddie Marsan ise Charlie Spring’in terapisti Geoff rolüyle diziye konuk olacak. Happy-Go-Lucky ve Sherlock Holmes gibi filmlerdeki başarılı performanslarıyla tanınan Marsan, Charlie’nin hayat ve aşk serüveninde önemli bir rol üstlenecek.

Üçüncü sezondaki bir diğer sürpriz ise Jonathan Bailey olacak. Bridgerton’daki Anthony Bridgerton rolüyle tanınan Bailey, Charlie’nin hayran olduğu ünlü klasik bilimci Jack Maddox’u canlandıracak.

Heartstopper 3. Sezon ile Gençlik Macerası Devam Ediyor

Dizinin yaratıcısı Alice Oseman, yeni oyuncu kadrosuna dair heyecanını şu sözlerle dile getirdi:

“Hayley, Eddie ve Jonathan’ın Heartstopper ailesine katılmasından dolayı çok heyecanlıyım. Yeteneklerini mevcut kadromuzla bir arada görmenin keyfini yaşadım. Hayranların yeni karakterlerle tanışmasını sabırsızlıkla bekliyorum.”

Heartstopper 3. sezon, Charlie ve Nick’in artan duygularına odaklanacak. Charlie, Nick’e olan aşkını itiraf etmek isterken, Nick de Charlie’ye söyleyecek önemli bir şey olduğunu fark edecek. Yaz tatili sona erip okul dönemi başlayınca, dostlar mutluluk ve zorlukların iç içe geçtiğini görecek. Birbirlerini ve ilişkilerini keşfettikçe, etkinlikler planlarken, üniversite tercihleri yaparken, hayatları beklenmedik şekillerde değişmeye başlayacak.

Geçen ay bir kamera arkası videosuyla birlikte yeni sezonun Ekim 2024’te Netflix kütüphanesindeki yerini alacağı ortaya çıkmıştı.

Heartstopper 3. sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni dizi haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Yorum Yap

Exit mobile version