in ,

Tom Cruise’lu “Görevimiz Tehlike 7” Filminden İlk Yorumlar: “Heyecan Verici Bir Dönüş”

Tom Cruise’un başrolünde yer aldığı Görevimiz Tehlike 7’nin ilk bölümü “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” filmi için eleştirmenlerden ilk yorumlar geldi.

Görevimiz Tehlike 7 Filminden İlk Yorumlar Geldi
- Reklam -
- Reklam -

Görevimiz Tehlike 7 filminden ilk yorumlar geldi. Tom Cruise’un başrolünde yer aldığı ve Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One film eleştirmenlerine göre sınıftan geçmeyi başardı.

Tom Cruise’un bir kez daha Ethan Hunt karakterine hayat verdiği Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Roma’da yapılan gala töreninin ardından film hakkında yorumlarını paylaşan eleştirmenler serinin son filminin heyecan verici olduğunun altını çiziyor.

Yapım için paylaşılan fragman beklentileri yükseltmişti. Mission: Impossible- Fallout’un devamı niteliğinde olacak film iki bölüm halinde vizyona girecek. Ölümcül Hesaplaşma’nın ikinci bölümü ise Tom Cruise’un Ethan Hunt karakterine veda ettiği yapım olma özelliğini taşıyor.

- Reklam -

Roma’daki Auditorium della Conciliazione’da yapılan prömiyer, Cruise’un İtalya başbaşkanı Giorgia Meloni ile yaptığı 90 dakikalık görüşme sebebiyle geç başladı. Buna rağmen Cruise’un sunumuyla başlayan gösterim oldukça ilgi topladı. Cruise ile birlikte serinin tanıdık yüzleri Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson ve Venessa Kirby de galada yer aldı.

Görevimiz Tehlike 7 Filminden İlk Yorumlar Geldi

Eleştirmenlerin filme dair yorumları ise oldukça olumlu. Görevimiz Tehlike serisine yüksek bütçeli bir başka yapımın daha katıldığını belirten sinema severler ikinci kısmı merakla beklediklerini söylüyor.

İşte Görevimiz Tehlike 7 Filminden İlk Yorumlar

“Serinin Bir Diğer Kazanan Yapımı”

Collider yazarlarından Perri Nemiroff, Dead Reckoning – Part One’ın aksiyon dozunu övdü ve şunları söyledi:

Görevimiz Tehlike 7 Birinci Bölüm serinin bir diğer kazanan filmi. Yapım maliyetleri, yine, oldukça yüksek. Sizi aksiyonun tam ortasında hissettirecek sahne tasarımları ve kamera açıları çok iyi ayarlanmış. Olup biten her şeyin kameraya alınmaya çalışılması büyük bir değişiklik yaratıyor ve bunu hissediyorsunuz.

“Ayrıca görevin önemine ve peşinde oldukları teknolojinin karakter arkına olan etkisine de çokça değinilmiş.”

“Christopher McQuarry’nin Yapay Zekâya Bakışını ve Üzerinde Yürüdüğümüz Tehlikeli Yolu Anlatıyor”

Görevimiz Tehlike 7 Filminden İlk Yorumlar Geldi

Uproxx yazarlarından Mike Ryan, takipçileri ile paylaştığı yorumunda yönetmen McQuarry’nin yapay zekâya bakış açısını ve bu teknolojinin tehlikelerini göz önüne çıkardığını söylüyor:

Dead Reckoning Part One, Christopher McQuarrie’nin yapay zekâ üzerine yaptığı detaylı çalışmaları ve üzerinde yürüdüğümüz tehlikeli yolu ortaya koyuyor. İlk kısım olmasının doğal getirisinden ötürü Fallout filmi kadar tatmin edici değil.”

“Hayley Awell Yer Aldığı Tüm Sahnelerde Göz Dolduruyor”

Screen Rant yazarı Joe Deckelmeier, seriye yeni katılan Hayley Atwell’ın performansına dikkat çekerek bulunduğu her sahneyi çaldığına dikkat çekiyor.

“Film inanılmazdı. Hayley Atwell bulunduğu her sahnede rol çalmış. Bu film favori Görevimiz Tehlike filmi oldu. Baş kötünün yapay zekâ olması uyarı niteliğindeki bir öykü ortaya çıkarıyor. Aksiyon sahnelerinde yerimde duramadım, tren sahnesi muhteşemdi.”

- Reklam -

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One Eleştirileri

“Kusursuz Tasarlanmış Aksiyon Filmi Eğlencenin Dozunu Kısmıyor”

Fandango yazarı Eric Davis aksiyon sahnelerinin bolluğundan bahsediyor ve şunları paylaşıyor:

Görevimiz Tehlike 7’yi izlerken çok eğlenceli vakit geçirdim. Kusursuz tasarlanmış aksiyon filmi sizi eğlendirmeyi bir an olsun bırakmıyor. Her bir aksiyon sahnesi uzun, çılgınca ve dopdolu. Senaryo büyük ve dallanıp budaklanıyor. Yine de tamamlanmış hissettiriyor ve bir sonraki film için meraklandırıyor.”

“Bazen Fazla Yoğun Bir Film Olabiliyor”

Gizmodo ve io9 yazarı Germain Lussier serinin 7. filmini “fantastik” olarak nitelendirirken bazı yerlerde biraz fazla yoğun olduğunu ifade ediyor:

Dead Reckoning Part One fantastikti.

“Hikâyesi günümüzü yakalıyordu ve müthişti. Yeni karakterler harikaydı. Aksiyonu ve son sahneleri ile serinin içinde en iyi 2 ya da 3’e girer.

“Bazı zamanlarda biraz fazla yoğunlaşıyor fakat zamanlaması ile bunu kapatıyor.”

Mission Impossible 7 Yorumları

Görevimiz Tehlike 7: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm 14 Temmuz 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak. İkinci ve final filmi ise 28 Haziran 2024 tarihinde vizyona girecek.

Sizin Görevimiz Tehlike 7 filminden beklentileriniz ne yönde? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Disney Plus Türkiye Yeni Proje Alımını Durdurdu

Disney Plus Türkiye Yeni Proje Alımını Durdurma Kararı Aldı (İşte Ünlü Yüzlerin Yer Alacağı Yeni Adres)

Xbox Game Pass Zamlanıyor: Devasa Artış!

Microsoft’un Oyun Abonelik Hizmeti “Xbox Game Pass” Yüzde 168’e Varan Oranlarla Zamlanıyor