Menu
in ,

Grisha Evreni’ne Dönüş: “Shadow and Bone” 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Shadow and Bone 2. Sezon fragmanı paylaşıldı. Netflix, Grisha Evreni’nde geçen fantastik dizisi için geri sayımı başlattı.

Shadow and Bone 2. Sezon fragmanı yayınlandı. Netflix’in Leigh Bardugo romanlarından uyarladığı fantastik dizi yeni bölümleri ile geri dönüyor.

İsrail asıllı Amerikan yazar Leigh Bardugo’nun Shadow and Bone üçlemesini Six of Crows kitaplarını kaynak alarak ekrana taşınan Netflix dizisi, ilk sezonunu 23 Nisan 2021 tarihinde yayınlamıştı. Ortalama ve üzeri puanlar alan yapım, kısa sürede 2. sezon onayını alarak hayranlarını sevindirmişti.

Genç yetişkin ve fantastik kurgu türündeki kitap serisi, dünya çapında milyonlarca okura sahip. Netflix uyarlamasının başrollerinde ise Jessie Mei Li ile Ben Barnes yer alıyor.

- Reklam -

İlk görüntüleri geçen aralık ayında paylaşılan Shadow and Bone 2. sezon ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Shadow and Bone 2. Sezon Fragmanı | İZLE

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizi, Ravka adlı hayali ülkeyi ele geçirmeye çalışan General Kirigan’dan kaçan bir grisha (büyücü) olan Alina Starkov’un hikâyesini konu alıyor. Six of Crows kitaplarındaki Karga ekibi de maceranın aksiyon ve suç dozuna yeni bir boyut katıyor.

Dizinin 2. sezonu Grisha Evreni’nden Siege and Storm (Kuşatma ve Fırtına) ve Ruin and Rising (Çöküş ve Yükseliş) kitaplarını ekrana taşıması bekleniyor.

Bu sezon kadroya katılan oyuncular arasında Sturmhond’un altında çalışan ikiz Grisha paralı askerleri Tamar Kir-Bataar ve Tolya Yul-Bataar rollerinde Anna Leong Brophy (Back, Traces) ve Lewis Tan (Mortal Kombat); Six of Crows karakteri Wylan Van Eck’in [diğer adıyla Wylan Hendricks] rolünde Jack Wolfe (The Magic Flute); Ravka prensi Nikolai Lantsov rolünde Patrick Gibson (The OA) yer alıyor.

İlk sezondaki rollerini yineleyen oyuncular arasında ise Jessie Mei Li ve Ben Barnes ile birlikte Amita Suman, Kit Young, Danielle Galligan, Calahan Skogman, Sujaya Dasgupta, Daisy Head ve Luke Pasqualino bulunuyor.

Arrival ile En İyi Uyarlama Senaryo Oscar’ına aday gösterilen Eric Heissere, dizinin yaratıcı koltuğunda oturmaya ve senaristliğini üstlenmeye devam ediyor. Yeni sezon toplam 8 bölümden oluşacak.

Shadow and Bone 2. sezon 16 Mart 2023 tarihinde Netflix kütüphanesinde yayına girecek.

Sizin 2. sezon için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google News üzerinden daha sıkı takip edebilirsiniz.

Kaynak: Polygon

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version