in , ,

Benedict Cumberbatch’li Suç Draması “Eric” Dizisinden İlk Fragman

Eric fragmanı yayınlandı. Netflix’in yeni suç draması, Benedict Cumberbatch’i farklı bir rolle izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Eric: Benedict Cumberbatch'li Yeni Netflix Dizisi | Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, Benedict Cumberbatch’in başrolünü üstlendiği gizemli suç draması Eric dizisinin ilk fragmanını paylaştı.

Ünlü İngiliz aktörün bir kuklayı oğlunu bulmak için yardıma çağırdığı bu altı bölümlük mini dizi, izleyicileri tuhaf bir soruşturmanın içine çekmeye hazırlanıyor.

Dizinin konusu şu şekilde aktarılıyor: Cumberbatch, New York’un en başarılı kukla oynatıcılarından biri olan ve çok sevilen bir çocuk programının yaratıcısı Vincent’ı canlandırıyor. Ancak hayatı, küçük oğlunun okula giderken kaybolmasıyla altüst oluyor. Oğlu Edgar’ın yokluğuna dayanamayan Vincent, giderek daha çılgın bir hâl alıyor.

- Reklam -

Eric: Benedict Cumberbatch'li Yeni Netflix Dizisi | Fragman

Dizinin kadrosunda Cumberbatch’le birlikte Transparent’tan Gaby Hoffmann (Cassie), Ozark’tan McKinley Belcher III (Dedektif Ledroit) ve yeni yüz Ivan Howe (Edgar) da yer alıyor.

BAFTA ve Emmy ödüllü Abi Morgan tarafından yaratılan Eric, daha önce The Hour, The Iron Lady ve The Split gibi yapımlarla çalışmıştı. Morgan aynı zamanda dizi için Cumberbatch, Jane Featherstone, Lucy Dyke ve tüm altı bölümün yönetmeni Lucy Forbes ile birlikte yapımcılık görevini üstleniyor.

Fragmanı hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz:

Eric Fragmanı Türkçe Altyazılı (Benedict Cumberbatch Başrolde) | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan resmi fragmanda Benedict Cumberbatch’in canlandırdığı Vincent karakteri, kayıp oğlu için büyük bir üzüntü yaşıyor. Ancak bir süre sonra sahne, mavi bir canavar kuklanın çizimlerine kayıyor ve izleyiciyi rahatsız edici bir havaya sürüklüyor.

- Reklam -

Cumberbatch’in karakteri, özellikle oğlunun mavi bir canavar kuklası olan Eric’in çizimlerine sıkı sıkıya bağlanıyor. Vincent, Eric’in televizyonda gösterilirse Edgar’ın eve döneceğine inanmaya başlıyor. Yıkıcı davranışları onu çevresindekilere yabancılaştırırken Eric, onun tek destekçisi oluyor.

Eric Benedict Cumberbatch Netflix

Sherlock yıldızının televizyona dönüşü, yoğun projelerine rağmen gündemde önemli yer edinecek gibi görünüyor. Yapım, 30 Mayıs 2024 tarihinde tüm bölümleri ile Netflix’teki yerini alacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: “Bridgerton” 3. Sezondan “Atlas”a… İşte Netflix’in Mayıs 2024 Takvimi

Dizi için paylaşılan ilk fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla dizi haberi için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

He-Man Filminde Vizyon Tarihi Belli Oldu

Amazon’un Live-Action “He-Man” Filminde Vizyon Tarihi Belli Oldu

Bring Her Back: Talk to Me Yönetmenlerinden Yeni Korku Filmi

A24 ve “Talk To Me” Yönetmenlerinden Yeni Korku Filmi Geliyor: “Bring Her Back”