in

“Mavi Yeşil”in 100. Sayısı Çıktı

2 aylık edebiyat dergisi “Mavi Yeşil”in Temmuz-Ağustos 2016 sayısı raflardaki yerini aldı.

mavi yesil dergisi sayi 100
- Reklam -
- Reklam -

2000 yılında Rize’de yayın hayatına başlayan dergi, aradan geçen 16 yılın ardından 100. sayıya merdiven dayamayı başardı ve önemli bir eşiği geride bırakmış oldu.

mavi yesil dergisi sayi 100İlk zamanlarda sadece yöre insanlarının içerikte katkısı bulunurken, zaman içinde bütün coğrafyalara yayılmayı başaran derginin bir diğer başarısı ise, içine “sanat”ın da eklenmiş olması. Bir sanat-edebiyat dergisi olarak yayın hayatına devam eden derginin bu sayısında birkaç da önemli değişiklik bulunuyor.

100. sayıya özel olarak dergi bu sayısında tam 100 sayfa. Öncekilere nazaran renkli bir kapağa da bürünen Mavi Yeşil’in bundan sonraki sayılarında da renkli kapak uygulaması devam edecek.

- Reklam -

Açıklamada şu cümlelere yer veriyor dergi yönetimi:
100 sayılık uzun yolculuğumuzdaki dostlarımızdan bazılarının dergiyle ilgili görüşlerini alarak başlayalım istedik; ulaşamadıklarımız da oldu ulaşmayanlar da… Kendilerindeki dergiyi anlattı dostlarımız. Hacmi büyük, içeriği zengin bir sayıyı okurlarımıza ulaştırmanın mutluluğuyla, iyi okumalar…
Dergiyle iletişime geçmek isteyenler ise, [email protected] adresinden ulaşabilirler.

Mavi Yeşil Dergisi’ne yayın hayatlarında başarılar, okurlarına da keyifli okumalar diliyoruz.

- Reklam -

Bahri Doğukan Şahin

1995, Erzurum. Küçük yaşlarımdan itibaren fantastik şeylere merakım vardı. Bunun önünü açan ve bugünkü ben olmamı sağlayan Pokemon, Digimon, Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi gibi serilere minnettarım. Zamanla bu ilgi bilimkurguya kaydı. Sinemaya ve sürpriz yumurtalara olan ilgim de azımsanmayacak boyutta. Şu sıralar amatör haberci ruhumu profesyonel boyuta taşımak uğruna çabalıyor, Kayıp Rıhtım ve Bilimkurgu Kulübü gibi platformlarda yazmaya devam ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Riri Williams Invincible Iron Man Cover

Robert Downey Jr. Yeni Iron Man’den Memnun

Okumadığınız İçin Teşekkürler

Okumadığınız İçin Teşekkürler: Sana Diyeceklerim Var Kitap Dünyası