in

Kâğıt Büyücüsü Serisinin İlk Kitabı Raflarda

Yurtdışında bir hayli olumlu yorumlar alan ve film hakları kısa bir süre önce Disney tarafından satın alınan Kâğıt Büyücüsü üçlemesinin ilk kitabı artık Türkçe.

kagit buyucusu ust
- Reklam -
- Reklam -

Bayan Charlie N. Holmberg’in 2014 yılında kaleme aldığı fantastik büyücülük romanı Kâğıt Büyücüsü, Altın Kitaplar tarafından dilimize kazandırıldı.

Başlangıçta Harry Potter‘ı andıran ama daha sonra kendi karakterini kazanan, genç yetişkin türündeki seri, Tagis Praff büyücülük okulundan birincilikle mezun olan ve bir metal büyücüsü olmak isterken kendini bir kâğıt büyücüsünün çırağı olarak bulan Ceony adlı bir kızın başından geçenleri konu alıyor.

Kitabın arka kapak yazısı şöyle:

- Reklam -

kagit buyucusuBenzersiz büyüler, keşfedilmemiş sırlar ve insan yapımı her malzemenin canlandırıldığı gizemlerle dolu bir dünya, yediden yetmişe tüm okurları bekliyor!

1900’lerin Londrası’nda Tagis Praff adlı bir büyücülük okulundan birincilikle mezun olan Ceony, bir kâğıt büyücüsü olarak karanlık ile aydınlığın, gerçek ile hayalin, yaşam ile ölümün hesaplaşmasına tanıklık eder. Ta ki sıra kendisine gelinceye dek… Charlie N. Holmberg’in ilginç ve karmaşık karakterlerle zenginleştirdiği Kâğıt Büyücüsü üçlemesinin bu ilk romanı, hızlı ve tehlikeli bir dünyada fantastik roman seven okurları benzersiz serüvenlere davet ediyor.

- Reklam -

Harry Potter hayranlarının sihirli bir dünyaya başka bir açıdan bakabilecekleri bir roman. Bu eserde büyülü, romantik ve aynı zamanda, ürkütücü maceralarla dolu bir âlemin içine sürüklendiğinizi hissedeceksiniz.

Devam kitapları olan Cam Büyücüsü ve Usta Büyücü ile bir üçleme hâline gelen serinin film hakları yakın zamanda Disney tarafından satın alındı. Üstelik Açlık Oyunları ve Rogue One: A Star Wars Story‘nin yapımcısı Allison Shearmur tarafından çekilecek.

Funda Akkaya‘nın çevirdiği 240 sayfalık romana tüm kitapçılardan ulaşabilirsiniz.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kasap ust

Selçuk Ören’den Yepyeni Bir Çizgi Roman: Kasap

the witcher tilki cocuklar ust

The Witcher Cilt 2 : Tilki Çocuklar Yakında Bizlerle