Menu
in ,

Ya Ejderhalar Gerçek Olsaydı?

Birçok efsanenin kaynağı olan ejderhaların gerçek dünyada var olma ihtimali nedir dersiniz? Gelin ve bu kadim yaratıkların mümkünlüğü üzerine sizler için Türkçeleştirdiğimiz infografiğe konuk olun!

Birçok efsanenin, masalın ve anlatının kaynağı olan ejderhalar; gerçek dünyada var olsaydı, işler nasıl gelişirdi? Bu kadim yaratıkların “olabilirliği” üzerine sizler için Türkçeleştirdiğimiz infografiğe konuk olmaya hazırlanın!

Filmlerde ve dizilerde birçok ejderhayla tanıştık, ama çok azı bir ejderhanın gerçek hayatta var olup olamayacağından ya da biyolojik özelliklerinden bahsetti. İyi bir gözlem ve dikkatli bir araştırmayla bu mitolojik canlıya bir gerçeklik kazandırabiliriz.

Görselin üzerine tıklayarak yüksek çözünürlüklü haline ulaşabilirsiniz. (Tıkladıktan sonra açılan görseli sağ üstte bulunan çapraz oklarla genişletmeyi unutmayın.)

- Reklam -

Yorumlarınızı bizimle Kayıp Rıhtım Forum‘da paylaşabilirsiniz.

Volkan Şahin

15 Mayıs 1996 İstanbul doğumlu. Edebiyata olan sevgisi babasıyla Sirkeci'ye gidip kitap aldığı çocukluk günlerinde başladı. Gazetenin birinin verdiği kuponları biriktirerek aldığı kitap setinin içerisinde, okuduğu ilk ciddi eser olan Suç ve Ceza ile tanıştığında on iki yaşındaydı. O gün Dostoyevski de, Edebiyat da onun için bambaşka bir boyuta ulaştı. Süperkahramanları sever, küçük bir çocukken koltuktan koltuğa zıplayıp "Ben Örümcek Adamım!" dediği rivayet edilir. Buna rağmen hiçbir zaman süperkahraman olmak istememiştir. Arada sırada meramını anlatmak için hikaye yazmayı sever. Fransız Dili ve Edebiyatı okuyor.

Yorum Yap

Exit mobile version