Menu
in ,

Al Pacino, Şeytan Çıkartma Temalı Korku Filmi “The Ritual” Kadrosunda

Al Pacino ve Dan Stevens, korku filmi “The Ritual”ın başrollerini üstlenecek. İkili, şeytanlarla savaşan rahipleri canlandıracak.

Al Pacino ve Dan Stevens, yeni bir şeytan çıkartma macerasıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. The Ritual filmi Emma Schmidt’in “gerçek” hikâyesinden ilham alıyor.

Al Pacino The Godfather serisindeki Michael Corleone rolüyle akıllara kazınsa da Serpico, Dog Day Afternoon ve The Insider gibi birçok kült yapımda da rol almıştı. Oscarlı aktörün bir başka çarpıcı performansı ise Taylor Hackford imzalı The Devil’s Advocate’taki rolüydü.

Pacino şimdi daha farklı bir rolle, bu defa doğaüstü kötülüğün karşısında mücadele veren bir rahip olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Kendisine eşlik edecek isim ise geçen haftalarda vizyona giren vampir temalı korku filmi Abigail’in yıldızı Dan Stevens olacak. Stevens ayrıca Godzilla x Kong: The New Empire, Downton Abbey ve Beauty and the Beast ile de tanınıyor.

- Reklam -

Al Pacino ve Dan Stevens’lı Korku Filmi “The Ritual” İlhamını Gerçek Bir Hikâyeden Alıyor

Variety’nin haberine göre Pacino ve Stevens, The Ritual filminde şeytanlar tarafından ele geçirilen bir kadını kurtarmaya çalışan özel güçlere sahip iki rahibi canlandıracak. Her iki karakter de farklı ideolojileri nedeniyle kendi aralarında çatışma yaşayacak. Pacino’nun canlandırdığı karakter kendi geçmişinin sonuçlarıyla yüzleşirken Stevens’ın rahibi ise kendisini inancının gücünü sorgularken bulacak.

The Ritual filminin senaryosunu David Midell kaleme aldı. Midell, yapımı Enrico Natale ile birlikte yönetecek.

Yapım, kendisini ele geçiren şeytandan kurtulmak için yardıma ihtiyacı olduğunu iddia eden Emma Schmidt adlı bir kadının gerçek hikâyesine dayanacak.

Twilight serisinde oynadığı Alice Cullen karakteriyle tanınan Ashley Greene ile Chilling Adventures of Sabrina’nın Dorcas’ı Abigail Cowen da yapımın kadrosunda yer alan diğer oyuncular arasında. Ancak bu iki ismin hangi karakterleri canlandıracağı şu an için bilinmiyor.

Yapımın gelecek yıl içerisinde gösterime girmesi beklense de henüz kesinleşmiş bir vizyon tarihi bulunmuyor.

Al Pacino ile Dan Stevens’ın başrollerini paylaştığı korku yapımı The Ritual hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version