in ,

Lovecraft Esintili Fransız Korku Filmi “Gueules Noires” için Yeni Fragman Yayınlandı

Mathieu Turi imzalı “Gueules Noires” filminden yeni bir fragman yayınlandı. Yapım, bir grup madencinin korku dolu hikâyesini takip ediyor.

Gueules Noires Fragmanı - The Deep Dark
- Reklam -
- Reklam -

Gueules Noires (The Deep Dark) filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Yönetmenliğini Fransız sanatçı Mathieu Turi‘nin üstlendiği yapım, H.P. Lovecraft esintileriyle dikkat çekiyor.

Hostile ve Meander (Tüp) ile tanınan Mathieu Turi imzalı yeni bir korku filmi geliyor. İzleyicileri 1956 yılının Fransa’sına davet eden filmde bir grup madencinin yeraltındaki korku dolu hikâyesi anlatılıyor. Bir profesörü yerin metrelerce altından numune almaya götürmek zorunda kalan ekip, eski zamanlardan kalma bir mahzeni keşfedip asla uyanmaması gereken karanlık bir gücü uyandırıyorlar.

Gueules Noires filminin oyuncu kadrosunda ise Samuel Le Bihan (Le pacte des loups, Trois couleurs: Rouge), Amir El Kacem, Thomas Solivérès, Jean-Hugues Anglade, Marc Riso, Bruno Sanches, Diego Martin ve Philippe Torreton isimleri yer alıyor.

- Reklam -

Gueules Noires Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

H.P. Lovecraft Geleneğinden Geliyor

Mathieu Turi yönetmenliğin yanı sıra senaristliğini de üstlendiği film hakkında kısa bir süre önce yaptığı açıklamada şöyle konuşmuştu:

“Gueules Noires filmi, H.P. Lovecraft öykülerinin geleneğinin geleneğini yansıtan ancak bir Fransız gerçekliğinde ve güçlü bir sosyal bağlamda geçen bir korku ve macera karışımı olacak.

Meander‘dan sonra çok sevdiğim bu çılgın projede FULLTIME STUDIO ile yeniden çalıştığım için şanslıyım. Film, bilinmeyene doğru heyecan verici ve ürkütücü bir arayışta olan eski ve yeni kuşakları karşı karşıya getiren, karakter odaklı bir hikâye anlatacak.”

Gueules Noires Fragman - The Deep Dark

Filmin görüntü yönetmenliği daha önce Mathieu Turi ile Meander yapımında da çalışan Alain Duplantier imzasını taşıyor. Filmin yapımcılığını ise Eric Gendarme, Alexis Loizon ve Thomas Lubeau üstleniyor.

- Reklam -

Korku türündeki yapımın müzikleri A Plague Tale: Innocence oyununun bestecisi Olivier Derivière‘ye ait.

Prömiyerini 26 Ağustos‘ta Fransa’daki Festival du Film Francophone d’Angoulême‘de yapan Gueules Noires filmi Fransa’da 29 Kasım 2023‘te vizyona girecek. Yapımın Türkiye’de vizyon bulup bulmayacağı ise şu an için bilinmiyor.

Gueules Noires - The Deep Dark 2023

Sizin Gueules Noires filmi için ilk yorumlarınız ne oldu? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum‘da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Bloody Disgustin


Bizleri sosyal medya ve Google Haberler‘den takip edebilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İthaki Yayınları İddia

İthaki Yayınları’nda Tazminat Hakkı Olmayanların İşten Çıkartıldığı, Eski Çalışanların ise İstifaya Zorlandığı Öne Sürüldü

How I Met Your Mother Alternatif Finali Daha Tatmin Edici

Finali ile Hayal Kırıklığı Yaratmıştı: İşte “How I Met Your Mother” için Hazırlanan Alternatif Son [Video]