Menu
in ,

“Attack on Titan” Manga Serisinin Levi Ackerman’a Odaklanan Yeni Bölümü Yayımlandı

Attack on Titan mangası sona erse de 35. Cilt olarak anılan sürpriz bir bölüm geçen günlerde okurlarla buluştu. Tek sayılık macera, merkezine Levi Ackerman’ı alıyor.

Attack on Titan mangası 2021 yılında okurlara veda etti. Aradan geçen üç yılın ardından, hayranlar yeni ve tek bölümlük bir macera ile bir kez daha Titana Saldırı’nın karanlık dünyasına geri dönüyor. Cilt 35 olarak adlandırılan macera Levi Ackerman’ın geçmişinden bir hikâyeyi ele alıyor.

Hajime Isayama tarafından yaratılan ve çağdaş anime – manga kültürünün en ses getiren markaları arasında yer alan Attack on Titan, yolculuğunu 2009 – 2021 yılları arasında toplamda 34. cilt hâlinde tamamlamıştı. Hikâyenin anime adaptasyonu ise 2023’te final yapmıştı.

Şimdi ise serinin hayranları tamamı Levi Ackerman’ın geçmişinden kısa ve tek bölümlük bir hikâyeye odaklanan Bad Boy isimli Cilt 35’in heyecanını yaşıyor.

- Reklam -

Yeni “Attack on Titan” Manga Bölümü “Bad Boy” Merkezine Levi Ackerman’ı Alıyor

Hajime Isayama olası devam maceraları için açık kapı bırakmayı ihmal etmemiş olsa da AoT hayranlarının yakın gelecekte bir spin-off ya da devam macerası ile karşılaşması beklenmiyor.

30 Nisan 2024 tarihinde yayınlanan Attack on Titan Art Book: FLY isimli sanat kitabı ise okurlara uzun süre sonra okuyabilecekleri yeni bir Attack on Titan macerası sunuyor. Hajime Isayama’nın koleksiyonluk çizimlerini bir araya getiren eser; aynı zamanda AoT’tan Bad Boy başlıklı özel bir maceraya da ev sahipliği yapıyor.

18 sayfadan oluşmasına rağmen Cilt 35 olarak anılan Bad Boy hikâyesi merkezine serinin sevilen karakterlerinden Levi Ackerman’ı alıyor.

Bonus bölüm, 30 Nisan 2024’te Japonya’da Fly kitabıyla birlikte okurların beğenisine sunuldu. Eserin olası İngilizce versiyonu için henüz bir açıklama yapılmadı. Japonca versiyon ise Animate veya Hobby Link Japan gibi çevrimiçi mağazalardan temin edilebiliyor.

Levi’nin Bad Boy isimli hikâyesi hakkında basında detaylar pek fazla paylaşılmazken hayranların gözleri ise resmi yayınların yanı sıra hayran çevirilerine de dikilmiş durumda.

Sanat kitabı Fly, özel Levi macerası dışında ikonik serinin perde arkasındaki yaratıcı sürece dair bilgiler sunuyor ve Hajime Isayama’nın çizimlerinden bir koleksiyona yer veriyor.

İlginizi çekebilir: “Attack on Titan” Sevenlerin Kaçırmaması Gereken 20 Anime

Levi Ackerman’ın geçmişine dair anlatılan yeni Attack on Titan manga bölümü hakkında sizin düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime ve manga dünyasından daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Otaku Kart

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version