in , ,

“Attack on Titan” Anime Finali Yayın Servisi Crunchyroll’un Çökmesine Neden Oldu

Attack on Titan anime finali izleyicilerle buluştu. Ünlü manga uyarlamasının son bölümü, yayın platformu Crunchyroll’un çökmesine sebep oldu.

Attack on Titan Finali Crunchyroll
- Reklam -
- Reklam -

Attack on Titan anime finali dün yayına girdi. Shingeki no Kyojin mangasından uyarlanan yapım 10 yıllık ekran macerasını sonlandırdı. Öte yandan The Final Chapters: Special 2 başlığını taşıyan 4. Sezon 30. Bölüm’ün yayınlanmasıyla Crunchyroll servisinin çökmesi bir oldu.

Uzun soluklu anime dizisi Attack on Titan’ın beklenen finali, önce Japonya’da kendi kanalında yayımlandı. Ardından Batı’da İngilizce altyazılarla birlikte yayın servisi Crunchyroll’da izleyicilerle buluştu.

Anime Corner’ın aktardığına göre final bölümüne gösterilen talep Crunchyroll sunucularında büyük sıkıntılara neden oldu. Platform bazı yüklemeleri yapmakta zorlanırken bölümü erken açan kullanıcılar yapımı izleyebildi. Ancak sonradan girenler yayın servisine ulaşmakta güçlük çekti.

- Reklam -

Attack on Titan Finali Crunchyroll - The Final Chapters Special 2

Geçen yıl ocak ayında Attack on Titan Final Season Part 2’nun yayınlandığında da benzer bir durum yaşanmıştı. O zamanki talep nedeniyle hem Crunchyroll hem de Funimation (Crunchyroll’un dağıtım şirketi) çökmüştü.

Crunchyroll X’te (eski adıyla Twitter) yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Sitemizde aralıklı sorunlar yaşanıyor, ancak sorunları hızla çözmek için çok çalışıyoruz. Sabrınız için gerçekten minnettarız.”

Platform yaklaşık 2 saat süren sunucu sorunlarının ardından yaptığı açıklamada sıkıntıyı giderdiklerini duyurarak sabır gösteren izleyicilere teşekkür etti.

Attack on Titan Finali Bölümü Crunchyroll

Attack on Titan Anime Finali 1 Saat 25 Dakika Uzunluğunda

2013 yılında TV yolculuğuna başlayan Attack on Titan animesi, dağınık yayın programı nedeniyle çoğu zaman eleştiri konusu oldu.

- Reklam -

Yapımın ilk üç sezonu Wit Studio imzasını taşıyordu. İlk sezonun finalinin ardından ikinci sezon 4 yıl, üçüncü sezon ise bir yıl arayla yayınlanmıştı. 2018’deki üçüncü sezon finalinin ardından hayranların dördüncü sezonun başlangıcı için iki yıl beklemesi gerekmiş olsa da dördüncü sezonun finali ancak 2023’ün kasım ayında yayınlanabildi. Final sezonunda animenin yapımını MAPPA üstlendi.

Attack on Titan animesinin final bölümü, Eren Yeager öncülüğünde başlatılan İzdiham’ın tüm dünyayı sarmasıyla devam ediyor. 1 saat 25 dakikalık final bölümü, Keşif Ekibi’nin Eren’i durdurma ve dünyayı kurtarma girişimini konu alıyor.

Attack on Titan Finali Crunchyroll İzle

Attack on Titan izleme rehberi için buraya, yapım hakkında eğlenceli bir Quiz içeriği için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Animeye ilham veren Shingeki no Kyojin 2009 yılında Bessatsu Shonen Magazine’de manga formatında yayımlanmaya başladı ve Nisan 2021’de, 139. bölüm ile sona erdi.

Attack on Titan anime finali hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Dark Horizons

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Samanyolu'ndaki Süper Kara Deliğin Dönüş Hızı Hesaplandı

Samanyolu’nun Merkezindeki Süper Kütleli Kara Deliğin Dönüş Hızı Hesaplandı: “Olabileceğinin En Hızlısı”

Esna Tapınağı Yılbaşı Temalı Rölyef

Mısır’daki Esna Tapınağı’nda Tanrıların Yılbaşı Kutlaması Yaptığı Bir Kabartma Gün Yüzüne Çıkartıldı