in , , ,

“Attack on Titan” 10 Yılın Ardından Ekranlara Veda Ediyor: İşte Final Fragmanı

“Attack on Titan” animesinin finali için uzun soluklu bir fragman paylaşıldı. 1 buçuk saatten oluşacak bölüm ile “Shingeki no Kyojin” macerası son bulacak.

Attack on Titan Final Bölümünden Son Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Attack on Titan animesinin final bölümüne sadece birkaç gün kaldı ve MAPPA son fragmanı paylaştı. Shingeki no Kyojin serinin hayranları son dünya savaşını izlemek için heyecanla bekliyor.

Toplamda 1 saat 26 dakika sürecek olan bölüm, Eren Jaeger ve Keşif Birliği’nin dünyanın kaderi için karşı karşıya geleceği olayları konu alıyor. Yeni yayınlanan detaylı fragman da izleyicilere sadece gelişmekte olan savaşı göstermekle kalmıyor, aynı zamanda Kurucu Titan’ın sahip olduğu yeni yetenekleri de işaret ediyor.

Attack on Titan Final Bölümünden Son Fragman

- Reklam -

Attack on Titan evreninde Kurucu Titan’ın gücü uzun süredir en güçlü silah olarak kabul ediliyor. Eren’e bu noktaya ulaşan formda herhangi bir Titan’dan daha büyük bir şekil vermekle kalmıyor, aynı zamanda en genç Jaeger’ın Eldian ırkının tüm üyeleriyle iletişim kurmasını da sağlıyor. Bu güçlerinin yanı sıra Eren ayrıca Eldian halkının herhangi bir üyesini kontrol edebilir, bu da çoğunluğu Eldianlardan oluşan Keşif Birliği için korkutucu bir gerçek.

Son konuşmaları sırasında Eren fikirlerini değiştirmeyeceğini, bunu yaparak Mikasa, Armin, Jean, Connie ve daha fazlası dahil olmak üzere arkadaşlarının özgürlüğünü alacağına inandığını belirtmişti.

Attack on Titan Final Bölümü Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Bu yeni fragman savaşa katılan bazı tuhaf Titanlara da ev sahipliği yapıyor. Bir önceki bölümde Keşif Birliği, yıkıcı saldırısını durdurmak için Eren Jaeger’a ulaşmayı denemişti. Ancak ekip, Dünya’yı yok etmeye yönelik İzdiham’ı durdurmakta başarılı olamadı.

Attack on Titan’ın final bölümü 4 Kasım 2023 tarihinde yayınlanacak ve böylece ilk bölümünün yayınlanmasından bu yana on yılı aşkın bir süre geçtikten sonra ekranlardaki hikâyeyi sona erdirecek. Serinin mangası ise toplam 139 bölüm sürmüş ve 2021 yılında noktalanmıştı.

- Reklam -

Paradis duvarlarının ilk kez düştüğü ilk bölümden bu yana pek çok şey değişti ve Eren’in uçurumun kenarından geri döndürülüp döndürülemeyeceği henüz görülmüyor. Attack on Titan sona erse de anime dünyasına olan etkisi uzun süre unutulmayacak.

Attack on Titan Final Bölümünden Son Fragman

Final bölümü öncesi animeyi hangi sırayla izlemeliyim diyenler için hazırladığımız izleme sırası rehberine buradan ulaşabilirsiniz.

Attack on Titan finali için yayınlanan son fragmanı sizler nasıl buldunuz? Sizce hayranlar mangadan daha farklı bir sonla karşılaşacaklar mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Fall of the House of Usher İncelemesi - Usher Evi'nin Çöküşü - Netflix

“The Fall of the House of Usher” – Hırs ve Açgözlülükle İnşa Edilmiş Bir Evin Hortlakları | İnceleme

Şahmeran Efsanesi Herr Mannelig Müzik

“Şahmeran” Efsanesi, İsveç Halk Türküsü “Herr Mannelig”in Ezgileriyle Yeniden Düzenlendi