in ,

100’den Fazla Marvel Çizgi Romanı Ücretsiz Erişime Açıldı

Marvel Comics imzalı 100’den fazla çizgi roman ücretsiz olarak okurların beğenisine sunuluyor. “Infinity Comics: Start Scrolling” projesi dijital çizgi roman okuma deneyimine hız kazandırmayı hedefliyor.

Marvel Çizgi Romanı - Ücretsiz Okuma - Infinity Comics
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Comics çatısı altında hizmet veren dijital çizgi roman platformu Marvel Unlimited, 100’ün üzerinde eseri ücretsiz erişme sundu. Infinity Comics: Start Scrolling ismi verilen yeni programın dijital çizgi roman okuma şeklini değiştirmesi bekleniyor.

Çizgi roman formatını dijitale aktarmak konusunda yeni hamlelere başvuran Marvel Comics, Marvel Unlimited platformunda vertikal kaydırmalı çizgi roman okuma dönemini başlatıyor. Infinity Comics adı verilen yeni formatın telefon ve tablet gibi mobil cihazlar üzerinden çizgi roman okumayı kolaylaştıracağı tahmin ediliyor.

Yeni formatın tanıtılması için Marvel’ın en sevilen kahramanları X-Men, Spider-Man, Jeff the Land Shark ve birçok farklı kahramanın yer aldığı 100’ün üzerinde Infinity çizgi romanı ücretsiz bir şekilde okurlara sunuldu.

- Reklam -

Marvel Çizgi Romanı - Ücretsiz - Infinity Comics

Ücretsiz Marvel Çizgi Romanı Okuma Deneyimi Sunan Uygulama

Marvel Comics’te pazarlama yöneticisi olan Jessica Malloy getirdikleri bu yeniliğin okurları, Marvel’ın büyük dünyasını keşfetmeye yaklaştıracağını söylüyor:

“Marvel Unlimited bünyesinde başlattığımız Infinity Comics çizgi romanları, Marvel’ın hikâyelerini deneyimlemek için yeni bir biçim ortaya çıkartmakla kalmıyor aynı zamanda Marvel evreninin yeterince ilgi görmemiş kısımlarına da yeni bir bakış açısı getiriyor. Start Scrolling adını verdiğimiz bu proje de tam olarak bunun bir uzantısı. Daima yenilenecek çizgi romanlarla genişleyen evrenimize yeni okurlar katmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Dijital formatta çizgi roman okuma platformu Marvel Unlimited’ın 2021 yılında kurulmasından bu yana 300 farklı yaratıcının çalıştığı 1000’in üzerinde Infinity çizgi romanı okurlarla buluşmuştu. Geleneksel çizgi romanlara karşın dikey olarak okunmak üzere çıkarılan Infinity serileri Webtoon benzeri bir format ortaya koymuştu.

- Reklam -

Marvel Çizgi Romanı - Ücretsiz Oku - Infinity Comics

İşte Ücretsiz Erişime Açılan Çizgi Romanlardan Bazıları

Infinity Comics: Start Scrolling projesi bünyesinde okurlara ücretsiz sunulacak çizgi romanlar ise şöyle: X-Men Unlimited Infinity serisinin ilk 25 sayısı, Spider-Verse Infinity, Avengers Unlimited Infinity, It’s Jeff ve Alligator Loki çizgi romanlarının ilk 12 bölümü, Love Unlimited Infinity ve Marvel’s Voices-Infinity: Iceman çizgi roman serisinin ilk dört sayısı.

Siz Marvel Comics’in dijital çizgi roman okuma formatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: AIPT Comics

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ninja Kamui Animesi Ses Getirmeyi Başardı

Adult Swim’in Son Animesi “Ninja Kamui” Listeleri Altüst Etti

Christopher Nolan Oppenheimer Kazancı

Christopher Nolan, “Oppenheimer”dan 72 Milyon Dolar Alarak Tek Filmle En Çok Kazanan Yönetmenler Arasına Girdi