Menu
in , ,

“One Piece” Live-Action Dizisinin 2. Sezon Çekimleri Başladı (Video)

One Piece 2. Sezon çekimleri başladı. Popüler manga serisinin Netflix’teki live-action uyarlaması, macerayı bir sonraki aşamaya taşıyor.

Netflix, One Piece 2. Sezon çekimlerinin başladığını heyecan verici bir video ile duyurdu. Videoda başrol oyuncuları Iñaki Godoy (Luffy), Mackenyu (Zoro), Emily Rudd (Nami), Jacob Romero (Usopp) ve Taz Skylar (Sanji) gibi ana karakterler, Güney Afrika’daki Going Merry korsan gemisinin setine geri dönerken görülüyor.

One Piece hayranları için yeni paylaşım, sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekleyenler için büyük bir müjde oldu. Kısa süre önce duyurulan yeni oyuncu kadrosu ile ilgili haberler işlerin hızlandığını göstermişti. Netflix, 2025’te 2. sezonun yayınlanabileceğini işaret etmişti ve şimdi gelecek yıl yayınlanacağı kesinlik kazandı.

One Piece 2. sezon ile ilgili duyurulan oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekici. Ant-Man ve The Suicide Squad filmlerinden tanınan David Dastmalchian, Raised by Wolves ile adını duyuran Daniel Lasker gibi isimlerin Baroque Works ekibi olarak diziye katılacağı açıklanmıştı.

- Reklam -

Ayrıca Jazzara Jaslyn (Miss Valentine), Camrus Johnson (Mr. 5), Werner Coetser (Dorry), Brendan Murray (Brogy), Callum Kerr (Captain Smoker), Julia Rehwald (Tashigi), Ty Keogh (Dalton) ve Rob Collletti (Wapol) da kadroya dahil oldu. Ayrıca ünlü Hollywood yıldızı Clive Russell da diyie Crocus rolüyle dahil oluyor.

İşte One Piece 2. Sezon Çekimleri Başlangıç Duyuru Videosu | İZLE

(Duyuruyu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

İlk sezonda hayranların beğenisini kazanan yan karakterler de geri dönüyor. Ilia Isorelys Paulino (Alvida), Jeff Ward (Buggy) ve Michael Dorman (Gold Roger) ikinci sezonda da yer alacaklar. Bu karakterlerin Arabasta Arc hikâyesi çerçevesinde sezonun erken bölümlerinde görüneceği düşünülüyor. One Piece hayranları için sezonun geri kalan bölümleriyle ilgili beklentiler yüksek. İlk bölümde Loguetown’a uğrayan Hasır Şapka Korsanları, Grand Line’a geçiş yapacak. Crocus’un tanıtıldığı Reverse Mountain ardından Whisky Peak’te Baroque Works üyelerinin tanıtıldığı bölümler olacak.

Yeni sezon ekibin doktoru Tony Tony Chopper’ın sahneye çıkışını içerecek bölümle birlikte büyük bir heyecan vaat ediyor. Ancak Chopper’ın mentroü Dr. Kureha rolünde Jamie Lee Curtis’in kadroya dahil olup olmadığı hâlâ açıklanmış değil. Ayrıca daha önce One Piece 2. ve 3. sezonların aynı anda çekileceği de açıklanmıştı.

One Piece live-action uyarlaması ilk sezonuyla büyük bir başarı elde etmişti. Netflix’in paylaştığı video hayranları yeni sezonun getireceği maceralar için daha da heyecanlandırdı. Çekimlerin tamamlanmasının ardından uzun bir post-prodüksiyon süreci bekleniyor. İlk sezonun çekimleri 2022’de tamamlanmış ve bir yıl süren düzenleme ve efekt çalışmaları sonrasında 2023’te yayınlanmıştı. Benzer bir sürecin ikinci sezon için de geçerli olması bekleniyor.

One Piece 2. sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: IGN

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Yorum Yap

Exit mobile version