in ,

“One Piece” 2. Sezonda Smoker’ı Canlandıracak Oyuncu Belli Oldu

One Piece 2. sezon için yeni oyuncular açıklandı. Netflix’in ünlü manga uyarlamasında Smoker, Tashigi, Wapol ve Dalton rolleri belli oldu.

Smoker Oyuncu One Piece 2. Sezon Kadro
- Reklam -
- Reklam -

One Piece 2. sezon oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Netflix imzalı live-action dizi uyarlamasında gelecek sezonun önemli kötü karakterlerinden Smoker dahil olmak üzere Tashigi, Wapol ve Dalton karakterlerini kimlerin canlandıracağı duyuruldu.

Bleach ve Naruto ile birlikte anime/manga dünyasının en büyük markaları arasında yer alan One Piece; dergi sayfalarındaki yolculuğuna 1997’de, ekrandaki serüvenine ise 1999’da başladı. Geçen yıl live-action formatta Netflix dizisine de adapte edilen yapım, kısa sürede platformun öne çıkan yapımları arasına girdi ve yeni sezonu garantiledi.

Son olarak Baroque Works ekibinin oyuncularını duyuran Netflix, yapıma dahil olan yeni isimleri açıklamayı sürdürüyor. Yeni duyuru ile birlikte ilk sezonun jenerik sonrası sahnesinde kısaca görülen Smoker’ı kimin canlandıracağı da ortaya çıkmış oldu.

- Reklam -

One Piece 2. Sezon Kadro - Smoker

Dizi, Monkey D. Luffy’nin efsanevi hazineyi bulma yolculuğunun ilk bölümünü kapsıyordu. Sezonun finali ise Smoker da dahil olmak üzere ödül için Luffy’yi yakalamak isteyen birçok tarafı gösterdi.

One Piece 2. Sezonda Smoker, Tashigi, Wapol ve Dalton’ı Canlandıracak İsimler Açıklandı

One Piece 2. sezonun oyuncu kadrosu genişlerken One Piece X (eski Twitter) hesabı, Luffy’nin efsanesinin bir sonraki bölümünde katılacak yeni isimleri açıkladı.

One Piece 2. Sezon Kadro - Wapol ve Dalton

Apple TV+ dizisi Monarch ile tanınan Callum Kerr dizide Beyaz Avcı olarak da bilinen Smoker’ı canlandıracak. Netflix’in Fear Street serisinde rol alan Julia Rehwald ise Smoker’ın yardımcısı Tashigi’ye hayat verecek.

Bu iki isme ek olarak The Many Saints of Newark’tan Rob Colleti, Drum Island’ın hükümdarı Wapol’ı ve 24 Hours to Live’dan Ty Keogh da muhafız Dalton’ı canlandıracak.

- Reklam -

One Piece 2. Sezon Kadro - Smoker ve Tashigi

Smoker, One Piece 2. Sezonun Zorlu Düşmanlarından Olacak

Smoker, One Piece animesinde duman meyvesinin güçlerine sahip ve adaletin peşinde koşan bir Denizci kaptanı olarak hayranların karşısına çıkmıştı. Maceranın yeni bölümlerinde Loguetown’da görev yapan Smoker, Luffy ve Hasır Şapka Korsanları’nın peşine düşerek onları yakalama kararı alacak. Sert ve disiplinli bir karakter olan Smoker, haksızlığa tahammülü olmayan, duman gibi sinsi ama güçlü bir düşman olarak tanımlanıyor.

Loguetown, One Piece 2. sezonda Hasır Şapka Korsanları’nın ilk duraklarından biri olacak. Smoker ile ekibin yolları da burada kesişecek.

One Piece 2. Sezon Kötü Kadro - Baroque Works Oyuncuları

Wapol ve Dalton’ın yapıma dahil edilmesiyle birlikte 2. sezonun Arabasta Saga’nın büyük bir bölümünü ekrana taşınacağı öngörülüyor.

Yapıma dahi olan son oyuncular hakkında sizin düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Kafamda canlandı bir şeyler. Saç rengini ne yaparlar bilmiyorum ama karizma bir abiyi seçmişler. Smoker babaya yakışır.^^

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Cast konusunda cidden muhteşem seçimler yapıyo adamlar. Benn Beckman kötüydü, Shanks tayfası daha doğrusu kötüydü Shanks dahil. Onun dışında muazzam casting. Mihawk ve Garp efsaneydi. Roger’ın gülüşü çok iyiydi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Höyüklü Kişiler The Rings of Power 2. Sezon

Höyüklü Kişiler, “The Rings of Power”ın 2. Sezonunda Sauron’un Saflarına Katılıyor

2024 Yaşar Nabi Nayır Gençlik Ödülleri Kazananları

2024 Yaşar Nabi Nayır Gençlik Ödülleri’nde Kazananlar Duyuruldu