Menu
in , ,

Russell Crowe’lu Yeni Korku Filmi “The Exorcism”den İlk Fragman Yayınlandı

The Exorcism filmi için ilk fragman yayınlandı. Russell Crowe, “The Pope’s Exorcist” sonrası yeni bir korku macerasında başrolü üstleniyor.

The Exorcism filminden ilk fragman paylaşıldı. Joshua John Miller imzalı korku yapımın başrolünde dünyaca ünlü aktör Russell Crowe yer alıyor.

2001 yılında Gladiator filmiyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Akademi Ödülü’ne layık görülen, aynı zamanda A Beautiful Mind ve The Insider gibi kült yapımlarla tanınan Russell Crowe’un sıradaki projesi belli oldu.

Crowe son olarak Uluslararası Şeytan Çıkarma Derneği’nin tepkisini çeken The Pope’s Exorcist ile korku sinemasında adından söz ettirmeyi başarmıştı. The Pope’s Exorcist 2 için çalışmalar devam ederken Crowe’un bir sonraki yapımı da yine korku türünden oldu.

- Reklam -

Geçen yıl sürpriz bir hit olan korku filmi The Pope’s Exorcist’te Peder Gabriel Amorth’u canlandıran Oscar ödüllü oyuncu, yeni rolünde sorunlu aktör Anthony Miller’a hayat veriyor. Eski adı The Georgetown Project olan filmden yayınlanan ilk görüntüler, aktör giderek karanlığa gömülürken onu bekleyen korkuları gözler önüne seriyor.

Miller’ın kızı ise film boyunca babasının eski bağımlılıklarının yeniden mi baş gösterdiği yoksa içinde başka kötücül şeyler mi uyandığını anlamaya çalışıyor.

The Exorcism Film Fragmanı | İZLE

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

The Exorcism filmi son dönemlerde doğaüstü korku sinemasında sıkça yinelenen bir “ele geçirilme/musallat olma” temasını meta bir şekilde işliyor.

Crowe tarafından canlandırılan Miller karakterinin kızını ise Fear Street üçlemesinin yıldızı Ryan Simpkins oynuyor. Aynı zamanda Miller’ın rol arkadaşı Blake Holloway karakteri ise Chloe Bailey tarafından canlandırılıyor.

Simpkins ve Bailey dışında Crowe’a eşlik edecek isimler arasında Avatar serisinin yıldızı Sam Worthington ve Frasier’dan David Hyde Pierce da yer alıyor. Pierce yapımda Crowe’u karanlık kaderinden kurtarması beklenen Peder Conor’ı oynuyor.

Filmde aynı zamanda The Equalizer’dan Adam Goldberg, Pet Sematary: Bloodlines’tan Samantha Mathis ve Agents of S.H.I.E.L.D.’dan Adrian Pasdar da yer alıyor.

The Exorcism filmi 7 Haziran 2024 tarihinde sinemalarda gösterime girecek. Yapım daha sonra ABD’de Shudder platformu üzerinden izleyicilerin karşısına çıkacak.

The Exorcism filminden yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version