Menu
in , , ,

Netflix’in “The Fairly OddParents” Yeniden Çevrimi “A New Wish”ten Fragman

“The Fairly Oddparents: A New Wish” fragmanı paylaşıldı. Netflix, “Ailem Bir Acayip” çizgi dizisini yeniden ekrana taşıyor.

The Fairly Oddparents: A New Wish fragmanı görücüye çıktı. Netflix ve Nickelodeon, Türkiye’de Ailem Bir Acayip adıyla yayınlanan çizgi dizinin yeni maceralarını izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Butch Hartman tarafından Nickelodeon için yaratılan The Fairly OddParents, ekran yolculuğuna 2001 yılında başlamıştı. Farklı dönemlerde yeni hikâyelerle serüvenini sürdüren yapım en son 10. sezonuyla 2017’de ekranlara taşınmıştı.

Türkiye’de Ailem Bir Acayip adıyla yayınlanan yapım; Timmy Turner’ın peri ebeveynleri (Cosmo ve Wanda) yaşadığı maceraları konu alıyordu.

- Reklam -

Son olarak Paramount+ 2021’de bir live-action adaptasyon için kolları sıvamış ancak bu proje yayınlanan tek sezonun ardından rafa kalkmıştı. The Fairly OddParents için harekete geçen son mecra ise Netflix oldu.

Nickelodeon’ın Nicktoons kanalında yayınlanan The Fairly Oddparents: A New Wish fragmanı ile geri dönüşün fitili de böylece ateşlendi.

The Fairly Oddparents: A New Wish Fragmanı | İZLE

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Tam adı The Fairly Oddparents: A New Wish olan çizgi dizi, Cosmo ve Wanda’nın yeni vaftiz çocuğu Hazel Wells’i (Ashleigh Crystal Hairston tarafından seslendiriliyor) izleyicilerle buluşturulacak.

İlk etapta toplam 20 bölüm sürmesi planlanan çizgi dizi prömiyerini Nickelodeon’da yapacak ve ardından Netflix’te dünya çapındaki izleyicileriyle buluşacak.

Sevilen perileri yeni nesil genç izleyicilerle buluşturmayı hedefleyen The Fairly OddParents: A New Wish, Butch Hartman tarafından yaratılan ana Nickelodeon dizisinden tanıdık seslendirme sanatçıları da geri getiriyor. Daran Norris ve Susanne Blakeslee Cosmo ve Wanda rollerini yeniden seslendiriyor. Onlara en yeni vaftiz çocukları olarak Tiny Toons Looniversity ile tanınan Ashleigh Crystal Hairston eşlik ediyor.

Çizgi dizinin Timmy Turner’lı versiyonunda olduğu gibi yeni macerada Wanda ve Cosmo vaftiz çocuklarının her dileğini yerine getirecek. 10 yaşındaki Hazel, sihirli ailesini zora sokmak için elinden geleni yapacak ve macera yeni nesillerle buluşmak üzere genç izleyicilerin beğenisine sunulacak.

The Fairly OddParents: A New Wish çizgi dizisi 20 Mayıs 2024 tarihinde ABD’de Nickelodeon’da yayınlanacak. Yapımın uluslararası yayınını ise Netflix üstlenecek.

Yeni Ailem Bir Acayip macerası hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version