in , ,

“The Fairly OddParents” Netflix ile Yeniden Çekiliyor: “Ailem Bir Acayip” Geri Dönüyor

Netflix, Nickelodeon dizisi “The Fairly OddParents”ın yeniden başlatılan versiyonunun haklarını aldı. “Ailem Bir Acayip” yeni bölümleri ile geliyor.

The Fairly OddParents Netflix ile Yeniden Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

The Fairly OddParents dizisi Netflix ile geliyor. Dijital yayın platformu, Ailem Bir Acayip’in yeni bölümlerini kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor.

Animasyon dizi kataloğunu genişletmek için yeni hamleler yapan Netflix, popüler Nickelodeon dizisi The Fairly OddParents’ın yeniden başlatılan versiyonunun haklarını aldı. The Fairly OddParents: A New Wish adını taşıyan dizi, yakın gelecekte ekranlara dönüş yapacak.

İlk olarak 2011 yılında yayın hayatına başlayan Nickelodeon’un The Fairly OddParents’ı, 2010’ların sonuna kadar 10 sezon boyunca devam ederek tuhaf cazibesi ve mizahıyla izleyicileri kendine çekmeyi başardı. Paramount+’da kısa ömürlü bir live-aciton yeniden başlatma denendi ancak Ocak 2023’te zamansız bir sonla karşılaştı.

- Reklam -

Yeniden hazırlandığı haberi sızan bir video aracılığıyla ortaya çıktı. İlk işaretler yılın başlarında Nickelodeon ve Paramount Global ile bağlantılı ticari marka tescilleriyle ortaya çıktı. Temmuz 2023’e gelindiğinde orijinal dizinin seslendirme sanatçısı Daran Norris yeni bir The Fairly OddParents projesinde yer alacağını imâ etti. Sızan çeşitli detaylar ve karakter biyografileri beklentiyi daha da artırdı.

The Fairly OddParent - Ailem Bir Acayip

The Fairly OddParent, Nickelodeon ve Netflix’in Ortaklığının Bir Parçası Olarak Geliyor

Yeni dizi odağını Timmy Turner’dan kaydırarak Dimmadelphia’da hayatını sürdüren 10 yaşındaki Hazel Wells’e kaydıracak. Babasının işi nedeniyle kısa bir süre önce şehre taşınan Hazel, kendisini üniversite yolculuğuna çıkan erkek kardeşi olmadan bulacak.

Susanne Blakeslee ve Daran Norris, Hazel’ın isteklerini yerine getirmek için emeklilikten dönen Wanda ve Cosmo ile ikonik rollerini tekrarlıyorlar. Ashleigh Crystal Hairston’ın Hazel rolünü üstleneceği bildiriliyor. Projenin yürütücü yapımcıları ise Butch Hartman ve Fred Seibert.

- Reklam -

Nickelodeon ve Netflix arasındaki işbirliği sürpriz değil. İkili son yıllarda birçok projede güçlerini birleştirdi. Netflix, Nickelodeon’un canlı aksiyon dizileri Erin & Aaron ve That Girl Lay Lay’in Amerika Birleşik Devletleri dışındaki dağıtımını tek başına yapıyor. Dijital yayın devi ayrıca Invader Zim, Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles ve The Loud House gibi Nickelodeon filmlerini de dünya çapında izleyicilerle buluşturdu. Özellikle Casagrandes filmi 2024 yılında sadece Netflix’e özel olarak sunulacak. Bu filmin yanı sıra The Sandy Cheeks filmi de 2024 yılında gösterime girecek.

The Fairly OddParents Netflix

Ailem Bir Acayip’in yeni bölümlerini Netflix üzerinden izlemeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Whats on Netflix

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mortal Kombat 2 Çekimleri Tamamlanıyor

“Mortal Kombat 2” Filminde Çekimler Tamamlanıyor

Ben 10 Çizgi Dizisi Yetişkin Versiyon

“Ben 10” Çizgi Dizisi, Yetişkinlere Yönelik Yeni Bir Macera ile Geri Dönebilir